Skocz do zawartości
Zouza

Narodowości

Rekomendowane odpowiedzi

Poznałem kiedyś w saunie Amerykankę latynoskiego pochodzenia. Bardzo otwarta - gdy już zdecydowała, że chce, sama przejęła inicjatywę, ale bardzo subtelnie i z wyczuciem. Bez kompleksów dot. swoich pełniejszych kształtów. Sprawę ułatwiał fakt, że oboje byliśmy nadzy. To, czego nie spotkałem nigdzie indziej, to skóra bardzo specyficzna w dotyku, gładka, ale nie śliska... jakby baaardzo drobniusieńki papier ścierny. I zapach jej ciała... pomimo, że bez kosmetyków i perfum... kojarzył mi się z zapachem orzechowym... i jeszcze Rosjanka - na codzień bardzo kulturalna żona dyplomaty, w łóżku kompletnie nieokiełznana - tak jakby razem z ubraniem zrzuciła sztywny gorset konwenansów. Ale nie wiem, czy można łączyć to z narodowością ;). Ale pomyślałem sobie potem, że tak powinna wyglądać polsko-rosyjska komisja do spraw trudnych :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi bardzo się podobają dziewczyny z Afryki po prostu pierdolca dostaję jak widzę ale do tej pory nie było niestety okazjii

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Fotomaniak pisze:

Mi bardzo się podobają dziewczyny z Afryki po prostu pierdolca dostaję jak widzę ale do tej pory nie było niestety okazjii

Czekoladkę też bym obrócił.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Elem pisze:

Czekoladkę też bym obrócił.

A my wczoraj mieliśmy okazję taką lepiej poznać co prawda nie z Afryki, a Anglii i o skórze bardziej jak Beyonce

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Fotomaniak pisze:

Podejrzewam, że chodzi Ci o zdecydowanie ciemny kolor skóry? Afrykanki mogą być również białe (np Burowie) jak i śniade (. np Arabki).

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście źle się wyraziłem bardzo podobają mi się czarnoskóre dziewczyny !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Fotomaniak pisze:

Ja miałem kiedyś przygodę z piękną dziewczyną z Maroko. Powiem szczerze, że było tak fajnie jak sobie to wcześniej wyobrażałem. Jeszcze przed śmiercią chciałbym mieć okazję zasmakować azjatki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głównie wakacyjne podboje z czasów przedmałżeńskich :)

Turek i tunezyjczyk. Obaj obłędni.

Okoliczności przyrody też piękne wiec jest co wspominać ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.04.2020 o 13:48, Erato pisze:

Miałam okazję z Macedończykiem i z Niemcem (bodajże tureckiego pochodzenia). 

Spotykałam się z Ukraińcem, ale poza rozmowami na tematy seksu do niczego nie doszło. 

Marzy mi się Rosjanin, albo Litwin.

Update. Po wczorajszej randce z Ukraincem, rozumiem czemu wszyscy tak przeżywają bestię ze wschodu. On był bestią ze wschodu... nigdy, przenigdy, nie spotkałam nikogo z takimi umiejętnościami.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Erato pisze:

Po wczorajszej randce z Ukraincem, rozumiem czemu wszyscy tak przeżywają bestię ze wschodu.

W pierwszym momencie odebrałem to sformułowanie przeciwnie, jakoby był oziębły :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...