Skocz do zawartości
Zouza

Narodowości

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie, drodzy Panowie. Ja jestem ciekawy czy wasze kochanki, wasi kochankowie z zagranicy przejawiali jakieś cechy, które wyróżniały się względem naszych rodaków/rodaczek?

Oczywiście wiem że na tak małej próbie ciężko cokolwiek stwierdzić ale może jednak coś was wyjątkowo kręciło z względu na jakąś cechę której nie widzieliście w naszej narodowości? 

/Onn

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zauważyłem różnic, które mógłbym zwalić na domniemane cechy narodowościowe moich znajomości. Statystycznie rzecz ujmując, z dupy to wniosek ale zdarzyła się zarówno niemrawa hiszpanka jak i ognista angielka. Pomijam oczywiste odmiany typu ciemnoskóra sudanka o prześlicznej cerze. Polki miały jednak zawsze najpiękniejszy uśmiech. Przed i po :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, CiOni napisał:

Ja jestem ciekawy czy wasze kochanki, wasi kochankowie z zagranicy przejawiali jakieś cechy, które wyróżniały się względem naszych rodaków/rodaczek?

Nie mówili po polsku :P  Poza tym moi kochankowie z Włoch mieli śródziemnomorską karnację :P

Btw ja nadal czekam na młodziutkiego szczupłego azjatę...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, MaryRose napisał:

Btw ja nadal czekam na młodziutkiego szczupłego azjatę...

Filuj w większych miastach na wycieczki Azjatów :D Myślę że ktoś ci wpadnie w oko, dalej to już zależy od Ciebie :D 

/Onn. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, CiOni napisał:

Filuj w większych miastach na wycieczki Azjatów

W przyszłym roku wybieramy się z mężem do Japonii...

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam okazję z Macedończykiem i z Niemcem (bodajże tureckiego pochodzenia). 

Spotykałam się z Ukraińcem, ale poza rozmowami na tematy seksu do niczego nie doszło. 

Marzy mi się Rosjanin, albo Litwin.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam Hiszpana... Niestety egzemplarz na który trafiłam był daleki od stereotypu Hiszpana z ognistym temperamentem. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd z mężem bawimy się w ZK miałam dwóch kochanków. Obaj Niemcy. Czy jest jakaś różnica między nimi, a Polakami z którymi spotykałam się w czasach panieńskich? Chyba tylko paszport. Aktualnie szukamy ciemnoskórego przyjaciela. Może wtedy będzie jakaś "większa" różnica to opowiem :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.02.2020 o 20:08, MaryRose pisze:

W przyszłym roku wybieramy się z mężem do Japonii...

W do Sante przyszedł któregoś wieczora pewien młody japończyk - na wieczór beztekstylny. Był wysoki, chudy, z twarzy chyba nawet jak na japończyka niepiękny, gęste czarne włosy na głowie i gdzie indziej. Ale kutasa miał do prawie połowy uda w zwisie. Reakcje saunowiczek, jakie udało mi się zaobserwować, to z trudem ukrywana ciekawość łamana przez podniecenie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...