Skocz do zawartości
Zouza

Narodowości

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, napisano:

japońskiego/koreańskiego chłopca w wieku już dozwolonym

Już robię popcorn!

36 minut temu, napisano:

Mnie ostatnio natomiast nosi na egzotykę - szczególnie tą z dalekiego wschodu. Nawet pewne ruchy w tym kierunku wykonuję i zobaczymy co się uda na tym polu ugrać...

Załatwcie sobie parkę z Mary xD A poza tym facet zawsze ma trudniej :P

Ze swojej strony tylko Ukrainkę bliżej poznałem w przelocie :P Tak to tylko nasze Polskie dziewczyny ❤️

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doszła charakterna Armenka. W przenośni i dosłownie :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

W przenośni i dosłownie

W przenośni i dosłownie Armenka czy charakterna ? :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

W przenośni i dosłownie Armenka czy charakterna ? :D

Doszła ;)

• Lubię 3
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. 100 % Ukrainka, dawno temu na studiach

2. 50 % Arabka 50 % Polka. 

w kwesti marzeń ?? Hiszpanka

Ale i tak Polki są the best!, jesteście super dziewczyny !!!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

Ja dodam że chciałabym jakiegoś Pana ze Skandynawii oraz japońskiego/koreańskiego chłopca w wieku już dozwolonym :P

Słuchaj ja będę za jakiś czas w listopadzie jechał służbowo do Szwecji, i wracał po kilku dniach do PL. Czy to się liczy? 

• Lubię 1
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Słuchaj ja będę za jakiś czas w listopadzie jechał służbowo do Szwecji, i wracał po kilku dniach do PL. Czy to się liczy? 

Gdyby to tak działało to był "miała na koncie" zaliczone połowę globu. Sam mój facet był w siedmiu krajach :P

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, napisano:

Ja to umiem sobie ambitne cele wyznaczyć :lach:

Może trzeba będzie poleciec w delegacje np. Do Hong Kongu:)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, napisano:

Może trzeba będzie poleciec w delegacje np. Do Hong Kongu:)))

Pech przestraszliwy - moja firma w Azji nie działa i na delegacje tam nie wysyła stąd póki co skupiam się na ludności napływowej.  Może nie jest to łatwiejsze rozwiązanie ale lubię wyzwania ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem dodać, w kwestii planów :)

Singapurki - jeśli wszystkie wyglądają tak jak stewardesy w Singapore Airlines, lśniąca oliwkowa cera, czarne włosy, czarne oczy, wysokie, piękny  uśmiech, to jest to narodowość w TOP 5 na mojej liście życzeń ;) Jednym słowem raj, jedne z najpiękniejszych kobiet, poza Polkami of course :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...