Skocz do zawartości
Zouza

Narodowości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, nie zapytałam tylko, czy z żoną :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Belg wraz z.... :P

Wraz z czym, albo z kim, bo mnie wyobraźnia ponosi ? :redevil::lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach, no i jeszcze w klubie... o narodowość nie pytałam, ale Indie, czy cóś (tak na "wizus"). ;)

W trójkącie ze stałym kochankiem - Meksykanin.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z obywatelami jakich krajów się seksiłyście?

Zouza tutaj ciśnie mi się na usta cytując klasyka

„Cudze chwalicie, swego nie znacie...”

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: hiszpan, wieki temu ale seks byl zajebisty zwłaszcza, że był moim nauczycielem. Do wyboru byli jeszcze inni latynosi ale to na niego mialam wtedy ochote

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Aneta)

W zeszłym roku na jednym ze światowych portali randkowych poznałam Australijczyka z podchodzenia Indianin. Świetnie nam się pisało. Szybko przeszliśmy do prywatnych rozmów . Tu już podkręcanie fotkami. Szukał kogoś w Gdańsku żeby umilić sobie czas podczas jego służbowej wizyty.

Z jednej strony trochę się bałam A z drugiej mnie to podniecało. Do końca nie byłam przekonana czy pójdę na spotkanie . No , ale kiedy już był na miejscu i wysłał mi fotkę z jego mniam narzędziem , poszłam. Nie żałuję . Czułam się wyjątkowo. Cztery godz seksu niezapomnianego. Warto było :)

Do tej pory utrzymujemy kontakt.

P.S Kobitki jak któraś ma ochotę na tego Pana to w lipcu znów będzie gościł w Gdańsku. Szuka chętnej na spotkanie :) może ja i Greg dołączyłymy do wspólnej zabawy :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za dawnych czasów w moim życiu pojawiła się Portugalia, Meksyk, Włochy, Francja i Indie. Więcej grzeszków nie pamiętam :-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie na szybko przeanalizowałem i wyszło mi na to, że ja to tylko blok wschodni.... zamiast "na wsie strony mira":)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Włochy, Hiszpania, Egipt, Turcja, Niemcy, Islandia. 
A mieszanka Nigeria+Polska się liczy?
Więcej grzechów nie pamiętam. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...