Skocz do zawartości
Zouza

Narodowości

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie też jak dotąd tylko Polki

Nie tylko lecz .Polki są najfajniejsze na świecie i ja jestem zadowolony z każdej Polki,z która się seksowałem ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jestem jak najbardziej zadowolony, ale chętnie też zasmakuję jakiejś Hotki innej narodowości ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze w damskim dziale wypowiadaja sie rozniez panowie to i ja dorzuce swoje 3 grosze : Amerykanka i Greczynka - ta druga preferowala w kakao ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mowa o ukrainkach to poczułem się wywołany do tablicy, miałem kilka ukrainek, bardzo często mam wyjazdy służbowe do Lwowa, Kijowa, Łucka- mam tam do polecenia kilka fajnych miejsc i nie mówię o burdelach... dziewczyny są niesamowicie zmysłowe, wyzywające, prostolinijne, nie są nadąsane, z jedną nawet się troche spotykałem- ogień w dupsku;) miałem też Czeszkę (prześliczna), ciągnie mnie w klimaty bollywoodzkie- one bywają śliczne, a do czekoladek jakoś w ogóle mnie nie ciągnie, pomijając fakt, że rządzą Polki- zdecydowanie !!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...