Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ciężarna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Kwintesencja kobiecości z nutką niepewności. Marzenie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raczej poczułem ulgę, bo jednak dla dziecka jest lepiej gdy jest wychowywane przez biologicznych rodziców po prostu więź jest wtedy głębsza i pełniejsza. W innym przypadku może się pojawić wątpliwość typu ... co mnie to obchodzi przecież to nie moje dziecko... a wtedy do porzucenia to tylko jeden mały kroczek. A prawda jest taka, że chcąc bawić się w tą zabawę ( a mnie zawsze kręciły puszczalskie koleżanki, później puszczalskie przyjaciółki, no i kręci mnie moja żona właśnie dlatego, że jest puszczalska) to trzeba jednak z taką myślą się zmierzyć, że coś może pójść inaczej, pęknie gumka, przyspieszy cykl zresztą w miarę rozwoju zabaw z cuckoldem w końcu dojdzie się do tego etapu, że kochanek w końcu spuści się do cipki i jego sperma znajdzie drogę przez rozwartą szyjkę macicy, będzie wnikać głębiej i głębiej aż spotka ....no i co wtedy?

Ale to mnie właśnie kręci w cuckoldzie, że moja żona przed kochankiem się rozbiera ukazując w pełnej krasie swoje wdzięki, że zachęca go do kopulacji, wreszcie sam akt zespolenia i wypełnienia pochwy nasieniem kochanka.no i ta świadomość, że gdy członka kochanka już nie ma to jednak jest dalej penetrowana przez przenikające jej wnętrze plemniki

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa historia z jakby na to nie patrzec mysle ze szczesliwym zakonczeniem

Nie uprawialem nigdy seksu z kobieta ciezarna i nie z niecheci tylko po prostu nie mialem okazji ale skusilbym sie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli ogólnie kiedy już opadły najsilniejsze emocje zwyciężył tzw "głos rozsądku" ... ale czy zawsze jest głosem rozsądku?.. może czasem głosem przesadzonych obaw... każdy ocenia i odczuwa to indywidualnie.. Moja Żona ma córkę która nie jest moją biologiczną córką ale ja traktuję ją jak swoją.. i pomimo Twoich późniejszych wątpliwości w momencie kiedy kochanek zagłębia się w Twoją Żonę , zespala się z Nią i na koniec napełnia Jej ciało swoim życiodajnym nasieniem czy jednak nie jest tak , że Ty myślisz " właśnie teraz inny mężczyzna zapładnia Moją Żonę" ? i ta świadomość rozpala Cię jeszcze bardziej?........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fakt jest to bardzo rozpalające przeżycie, miałem kiedyś możliwość obserwacji bo byłem bezpośrednio pod miejscem zdarzenia i dokładnie widziałem członka kochanka, najpierw w akcji a później jak sie naprężał i pompował wgłąb mojej żony całe mnóstwo spermy, która po chwili zaczęła z niej wyciekać... nieziemskie przeżycie. A poza tym idea zapłodnienia jej przez obcego pojawia się coraz częściej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...