Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ciężarna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

a jak sie to stało,że Twoja córka nie jest Twoja czy było to działanie zaplanowane. Zaprosiliście kochanka z tą świadomością?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście doświadczyłem wersji, w której hotka w ciąży robi się drapieżna. Na początku miało nie być seksu, bo ciąża i trzeba uważać, ale po chyba 2 tygodniach zadzwoniła i stwierdziła, że to dopiero początek i w sumie na razie możemy się spotykać, a przerwiemy spotkania jak ciąża się rozwinie. I od tamtej pory ciągle sie spotykamy choć to już 7 miesiąc :-> i w ogóle mi nie przeszkadza. Nawet jest lepiej bo pani sie stała znacząco bardziej drapieżna, teraz naprawdę ostro mnie wykorzystuje w łóżku, ale oczywiście nie narzekam :redevil:

wiadomo, jest ta świadomość, że trzeba uważać i nie możemy szaleć od tak do woli, ale stwierdzam, że seks z tą daną hotką stał sie znacznie lepszy odkąd jest w ciąży :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobieta w ciąży ma podobno większa ochotę na seks, a jak wiadomo kobiecie w ciąży nie można odmawiać, także niech korzysta ze swojego błogosławionego stanu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

słowo słowem a na mnie najbardziej działa obraz,

dlatego też jako ilustrację tematu zamieszczam zdjęcie mojej żony w tym stanie.

Dodam tylko, że już wtedy moja hotka miała kochanka i w tym czasie też ją brał a ja przez cały czas cięży nie wiedziałem kto jest ojcem ponieważ mogło być kilka wariantów.

W czasie ciąży była regularnie zaspokajana przez nas obu. A nam się kręciło w głowach kto jest kochankiem, kto rogaczem a kto ojcem?

Ale przeżycia nieziemskie najpierw te dwie kreski a później długo rosnący brzuszek.

W sumie to chyba dobrze, że to tak długo trwa (test na ojcostwo można zrobić dopiero po urodzeniu się dziecka) ja po tym czasie zaakceptowałem każdy wariant.

pozdrawiam prawdziwych rogaczy

Dołączona grafikaIMG_0032.JPG

Śliczna hotka!

Ja byłem w nieco podobnej sytuacji, bo do końca nie mieliśmy pewności, czyje jest dziecko. Badań nie robiliśmy, ale na pierwszy rzut oka  wątpliwości raczej nie ma. U nas było tak, że żona była ze mną dzień po spotkaniu z kochankiem.

Dodam jeszcze, że kobieta karmiąca też ma swój urok ;)

post-5763-0-56649200-1359056324_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka też  w ciązy miała wiekszą ochote na seks... szkoda, że tylko ze mną. Kobiety w ciąży są piękne...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...