Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ciężarna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

dzolero_26'" data-cid="73970" data-time="1352921353">

Heh, no widzisz a ja wlasnie nie rozumiem jak taki brzuch moze sie podobac?? Moglibysmy tak sobie ripostowac bez konca ale przeciez syty glodnego nie zrozumie. Jesli komus sie podoba to jego sprawa. Ja to rowniez szanuje i nie mam zamiaru go przekonywac ze jest bee. Wiesz - jeden woli corke drugi tesciowa, jeden blondynke drugi brunetke itd itd.

Właśnie, najważniejsze, że uznajemy nasze prawa do odmiennych upodobań. I tyle w temacie. De gustibus non est disputandum :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wrzucimy jakies foteczki z brzuszkiem :)

Pani wlasnie przygotowuje sie do malej sesyjki

Pozdrowionka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani wlasnie przygotowuje sie do malej sesyjki

Pozdrowionka

Czekamy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name=hotsexy_uk' timestamp='1352980832' post='74005]

Ja też czekam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy moja Pani była w stanie błogosławionym to bzykaliśmy się jak króliki do tego stopnia, że... syn nam się urodził tydzień przed terminem... Niestety wówczas nie było jeszcze cyfrówek a nie mam skanera. Szkoda bo piękne zdjęcia nagiej kobiety w wysokiej ciąży w erotycznych pozach.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że facet musi dorosnąć do tego, żeby kobieta - w roli prawdziwej kobiety - go zachwycała.

Myślę, że to świadczy o dojrzałości mężczyzny. Na pewno ma na to wpływ fakt przeżycia niezapomnianych romantycznych chwil z własną ukochaną w stanie błogosławionym.

Choć, jak wszyscy wiemy, nie wszyscy chłopcy dorastają ... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka kobieta jest nieprawdziwa???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka kobieta jest nieprawdziwa???

Na przykład, taka przy garach, albo ze ścierką w ręku.

To nie jest naturalne środowisko kobiety. :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...