Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ciężarna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sobie wspomnę niekończące się pragnienie....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę (zupełnie) nie rozumiem mężczyzn, których nie pociągają kobiety w ciąży i unikają seksu w tym czasie. Oczywiście, dobro dziecka jest najważniejsze, ale jak nie ma przeciwwskazań medycznych, a libido przyszłej mamy rośnie... ;) Myślę, że naprawdę warto wykorzystać okres ciąży na małe (i duże) przyjemności. Dziecko znacząco zmienia tryb życia i po porodzie może nie być aż tyle okazji i ochoty na igraszki ;)

Ciężarne brzuszki są cudowne, szczególnie jak rosną i stają się coraz bardziej kształtne, tak w 5-7 m-cu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę (zupełnie) nie rozumiem mężczyzn, których nie pociągają kobiety w ciąży i unikają seksu w tym czasie. Oczywiście, dobro dziecka jest najważniejsze, ale jak nie ma przeciwwskazań medycznych, a libido przyszłej mamy rośnie... ;) Myślę, że naprawdę warto wykorzystać okres ciąży na małe (i duże) przyjemności. Dziecko znacząco zmienia tryb życia i po porodzie może nie być aż tyle okazji i ochoty na igraszki ;)

Ciężarne brzuszki są cudowne, szczególnie jak rosną i stają się coraz bardziej kształtne, tak w 5-7 m-cu :)

A ja jak najbardziej to rozumiem poniewaz naleze do mężczyzn, ktorym nie podobaja sie kobiety w ciazy. I nie wyobrazam sobie siebie z kobieta w widocznej ciaży.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ups! To "ciąża" może trwać ze dwa lata po porodzie, jak Twoja Lady sobie zapamięta.

Jak u mojej koleżanki, która przytyła w ciąży ledwie z 8 kg., a mąż się brzydził (nie chodziło o medyczne aspekty). Po porodzie wyglądała jakby nigdy nie była w ciąży. M. jechał na ręcznym ze dwa lata właśnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej ocenie kobiety w ciąży są po prostu cudowne. Mają w oczach taką delikatność i pewną niewinność, jakby wspominały swoje stracone dziewictwo jednocześnie myśląc o czekającej je odpowiedzialności. Pieściłbym bez końca. Dla chętnej Hotki z ciąży przejadę cały kraj :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o przytycie w ciazy (zdecydowanie wole jak jest wiecej ciala niz wieszak na ubrania) itd tylko o sam ciazowy brzuch. Po prostu mi sie nie podoba i tyle.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie nie rozumiem, jak taki brzuch może się nie podobać. Zresztą nie tylko brzuś, ale całe ciało się zmienia, przede wszystkim biust, jak i często temperament ciężarnej damy :)

Z tego wszystkiego rozumiem tylko, że możesz mieć odmienne zdanie, co jak najbardziej szanuję, uznaję, respektuję itd.... choć nadal nie rozumiem :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie nie rozumiem, jak taki brzuch może się nie podobać. Zresztą nie tylko brzuś, ale całe ciało się zmienia, przede wszystkim biust, jak i często temperament ciężarnej damy :)

Z tego wszystkiego rozumiem tylko, że możesz mieć odmienne zdanie, co jak najbardziej szanuję, uznaję, respektuję itd.... choć nadal nie rozumiem :P

Heh, no widzisz a ja wlasnie nie rozumiem jak taki brzuch moze sie podobac?? Moglibysmy tak sobie ripostowac bez konca ale przeciez syty glodnego nie zrozumie. Jesli komus sie podoba to jego sprawa. Ja to rowniez szanuje i nie mam zamiaru go przekonywac ze jest bee. Wiesz - jeden woli corke drugi tesciowa, jeden blondynke drugi brunetke itd itd.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...