Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ciężarna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

VanDaren fajnie to opisałeś.Wymiana sms-ów z bullem ma coś w sobie.Ja też nie miał bym nic przeciwko żeby moja żonka poszła z kimś na całość.

A tak prywatnie to jak przekonałeś swoją żonę do cucklodu.Ja jestem w trakcie ale mi nie idzie.Maże o rogach i zazdroszczę takim parom jak Wy.

Jak będziesz miał chęć to dopisz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały okres ciąży pięknie i bardzo namiętnie wspominamy. A kobiety w tym stanie są bardzo ponętne

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja pani wlasnie wchodzi w drugi tremestr takze jest coraz ciekawiej,

ale raczej innego nie chce w ciazy dopuscic - chyba sie obawia o plod wiec ja nie napieram

za to po wszystkim pwiedzila ze bedzie sie dzialo

takze u mnie juz z gorki w temacie :)

- ja nie ukrywam ze chetnie bym popatrzyl jak sie ogierowi teraz oddaje, a o zalanej cipce to juz nie wspomne, mmm

niedlugo wrzucimy jakas foteczke z sexy brzuszkiem

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja pani wlasnie wchodzi w drugi tremestr takze jest coraz ciekawiej,

ale raczej innego nie chce w ciazy dopuscic - chyba sie obawia o plod wiec ja nie napieram

za to po wszystkim pwiedzila ze bedzie sie dzialo

takze u mnie juz z gorki w temacie :)

- ja nie ukrywam ze chetnie bym popatrzyl jak sie ogierowi teraz oddaje, a o zalanej cipce to juz nie wspomne, mmm

niedlugo wrzucimy jakas foteczke z sexy brzuszkiem

:)

Wrzuccie koniecznie ale tez zdjecia biustu jesli mozecie. Dla mnie ten brzszek ale tez nabrzmiale piersi i sutki sa mega podniecajace. I to, ze ona wtedy jest taka pobudzona. Woyobraz sobie jak obciaga starannie innemu podniecona a potem lize sie z Toba ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niezle mnie nakrecacie ,

cycuszki tez beda, juz sa fajne nabrzmmiale:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiazujac do waszych poprzednich postow. A ie jest tak, ze mleko w piersiach produkuje se dopiero po porodzie? W takim razie w ciazy nie ma chyba mozliwosci, zeby podczas seksu tryskalo z cycuszkow?

Hotsexy_uk szkoda, ze jestescie tak daleko... Moze chociaz na jakies pieszczoty by sie zgodzila. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no szkoda, ja jak najbardziej na tak, a i pani moze piescic by sie pozwolila

a tak na marginesie to fotki z pania w ciazy wolicie z wloskami na cipce czy wygolona na zero?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...