Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ciężarna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

On:

Nie wiem czy temat był już poruszany, chyba nie, dlatego spytam: co sądzicie o zabawach z ciężarną hotką w obecności męża?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań to jest nawet zalecane...

Podzielam zdanie Aine chociaż wiem, od moim koleżanek że dużo z nich, w ciąży reagowało alergicznie na seks. Ze mną było inaczej. Byłam napalona jak dzika w "błogosławionym" stanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami mnie tylko dziwi pozycja na jeźdźca. To chyba tylko na filmach... nie mam co prawda doświadczenia, ale wydaje mi się, że dla partnerki z brzuszkiem takie hasanie mogło by być męczące. Chyba z się mylę... może są jakieś Panie, które wyprowadzą mnie z błędu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo każda z Nas jest inna ;)

Na całe szczęście ;)

wydaje mi się, że dla partnerki z brzuszkiem takie hasanie mogło by być męczące. Chyba z się mylę... może są jakieś Panie, które wyprowadzą mnie z błędu?

W ogóle brzuszek jest męczący, z każdym tygodniem coraz bardziej. Co do seksu to na pewno jest inaczej. Trzeba bardziej uważać. Pozycje "na jeźdźca" i "od tyłu" są akurat w miarę bezpieczne. "Na jeźdźca" ma tą zaletę (jeżeli ktoś to lubi), że (ktoś tu pisał o tym) można ochlapać partnera mleczkiem. Mój facet, gdy byłam w ciąży akurat za tym przepadał. Najbardziej lubił gdy pryskałam na jego członka, tuż przed tym gdy on "kończył". Wracając do pytania. Czy ta pozycja jest męcząca? Seks zawsze męczy...ale trudno sobie wyobrazić przyjemniejsze zmęczenie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o pozycje (biorąc pod uwagę ze ten brzuszek już jest..) bo na początku ciąży on raczej nie przeszkadza w żadnej pozycji,a "hasanie'' jest wskazane tak samo jak ćwiczenia na piłce ;) .Jednak jak brzuszek już rośnie,to dużo zależy od ułożenia płodu..ja nie mogłam leżeć/spać na plecach w drugiej ciąży ...wiec pozycje od tylu...na boczku..na jeźdźca były ok,a w pierwszej ciąży podobało mi się na stole..z nogami na ramionach ex-męża ,ew to samo na łóżku tylko on musiał kleknąć..i brzuszka się nie ugniatało :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie ma jeszcze opory. Pracuję nad tematem i liczę, że hormony będą tu moim sprzymierzeńcem. ;)

Jeżeli ma opory na początku przed stosunkiem to spróbuj pieszczot. Twoja Pani musiałby być z kamienia, żeby nie "skapitulować" po namiętnym pieszczeniu jej cipki ;) Nie bądź tylko niecierpliwy i nie zniechęcaj się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście bardzo nakręcają ciężarne.. taki mały fetysz, oj wypieściłbym taką nieprzeciętnie, trzeba dbać o przyszłe mamy;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki seks to duża doza delikatności taktu,

delikatne pieszczoty i piękne połączenie

z ciężarna gorącą Hotką .

Dla mnie osobiście to wyjątkowe przeżycie

i wyjątkowa zabawa, móc pieścić

ciężarną Hotkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...