Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Jesteś moja?

Rekomendowane odpowiedzi

To naprawdę już koniec, nie będzie nastepnej częsci?  :facepalm:  Trudno uwierzyć że nie bedę miał na co czekać.

Mistrzu czekamy na następne opowiadanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Olivier za tak dogłębną recenzję opowiadania. :) Zachęcam też innych do opisania swoich spostrzeżeń i oceny. Dzięki nim będę mógł wyciągać wnioski i wciąż się poprawiać aby tworzyć coś jeszcze lepszego. Było to moje pierwsze opowiadanie w życiu lecz nie zamierzam na nim poprzestać. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Olivier za tak dogłębną recenzję opowiadania. :) Zachęcam też innych do opisania swoich spostrzeżeń i oceny. Dzięki nim będę mógł wyciągać wnioski i wciąż się poprawiać aby tworzyć coś jeszcze lepszego. Było to moje pierwsze opowiadanie w życiu lecz nie zamierzam na nim poprzestać. ;)

Nie poprzestawaj Mistrzu, z wielka niecierpliwością czekam na Twoje kolejne dzieła :) .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie dla mnie bylo zajebiste no moze poza ta ciaza bo nie moj klimat ale cala reszta super

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mistrzu a może by tak następne opowiadanko bo "Jesteś moja" było super. Nie daj się długo prosić swoim fanom których na pewno jest dużo. Napisz coś , czekam. :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najlepsze opowiadanie jakie miałem przyjemność czytać! Wciągające, ładnie napisane i trafia idealnie w moją fantazję ☺️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznasz że czasami aż smutne a czasami podnosi ciśnienie na maksa. Szkoda że autora już nie słychać?

Godzinę temu, Mordimer92 pisze:

Chyba najlepsze opowiadanie jakie miałem przyjemność czytać! Wciągające, ładnie napisane i trafia idealnie w moją fantazję ☺️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam, czy już zetknąłem się z tą serią wcześniej, ale wczoraj przeczytałem ją całą w ciągu jednego dnia. Można powiedzieć, że pochłonąłem to opowiadanie jednym tchem. Historia pary J. i K. porusza we mnie wszystkie struny, przypomina mi o emocjach, jakich sam jestem (byłbym) w stanie zaznawać czy to na jawie, czy w marzeniach oraz doskonale opisuje moje najgłębsze intymne fantazje o związku "idealnym". Cieszę się, że autor zdecydował się zakończyć swój cykl happy endem. Nie lubię nieszczęśliwych zakończeń ?  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Finał to to chyba nie był. Może druga seria ?? Wesele dziecko a wyjazd do Hiszpanii może okaże się ze to nie Mateusz ale matt ją zapłodni 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...