Skocz do zawartości
jerry lublin

Witam z Lublina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Sznownych Forumowiczów,

Miło mi niezmiernie, że trafiłem na forum cuckold. Mam nadzieję, że  spotkam tu miłych , sympatycznych i realnych ludzi z moich okolic.:) Życzę wszystkim dobrej zabaway i mam nadziejżę do zobaczenia w realu:)

:kwi:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to kolega chce tylko na czechowie sie spotykac skoro w REAL'u? ;) zartuje :)

witam rowniez przedstawiciela Koziego Grodu. powodzenia w realizacji swoich oczekiwan co do forum :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to kolega chce tylko na czechowie sie spotykac skoro w REAL'u? ;) zartuje :)

witam rowniez przedstawiciela Koziego Grodu. powodzenia w realizacji swoich oczekiwan co do forum :)

tak szczerze to do reala mi nie podrodze bo mieszkam w innej części naszego pięknego miasta, ale przecież podróże kształcą:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja w sumie jak bywam w rodzinnym miescie to tez po przeciwleglej stronie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja w sumie jak bywam w rodzinnym miescie to tez po przeciwleglej stronie :)

to może po tej stronie co i ja:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakkolwiek z dzielnicy okreslajacej to co we lbie - czuby :D

wiesz ja też niby czuby ale chyba w miarę normalny jestem 8-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...