Skocz do zawartości
bw_82_83

UC : Żona wraca z pracy

Rekomendowane odpowiedzi

On : Ehh coraz dalej nam od wyjścia na zewnątrz. Pozostają nam nasze fantazje i wpólne zabawy. Mamy wrażeniem że się cofamy od jakiegoś czasu.

• Gdzie masz swój struj suko!!! Wykrzyczała Beti. Nigdy nie lubi gdy coś idzie nie po jej myśli. Masz się natychmiast przebrać kurwo i zrób sobie makijaż lachociągu!!!.

Pospiesznie udałem się więc do łazienki i ubrałem pończochy, stringi, sukienkę oraz obcasy. Szybko pomalowałem oczy i usta i wyszedłem czym prędzej by jej nie denerwować.

Beata siedziała na kanapie ubrana tak jak przyszła. Miała czarne potargane rajstopy, szpilki oraz czarna sukienkę. Wiedzialem ze wróciła bez majtek a na rajstopach było widać ślady spermy.

• Co tak długo kurwo!!! Podejdź tu na kolanach i całuj moje stopy.

Czym prędzej spełniłem jej rozkaz. Pospiesznie zdjąłem jej obcasy.

• No ja pierdole... Nie zapomniałeś czegoś?? Wycałuj wpierw czubki moich butów!!!.

Posłusznie wykonałem kolejny rozkaz, czując ogromny wstyd. Znów zdjąłem jej szpilki i posłusznie zacząłem całować jej stopy.

• Tak dobrze... całuj moje i masuj je. Dziś jeździłam na zajebistym kutasie. Nawet nie wiesz jak to dobrze czuć dużego fiuta w sobie... Aaa zaponialem. Przecież Ty dobrze wiesz... Tydzień temu przecież mój kolega z pracy przerznął Cie w Twoja pizdę dwa razy. Pamiętasz?
  • Tak kochanie... Odpowiedziałem. Dziękuje Ci ze pozwoliłaś mi poczuć jego wielkiego fiuta w mojej dupie. Jak to dobrze ze taki wielki fiut dogadza Ci codziennie w pracy. Nie mogę się doczekać kiedy znów będę mógł się na coś przydać.
  • A żebyś wiedział kurwo. Myślisz czemu nosisz stringi? Masz tak małego fiutka że nie potrzebne Ci męskie bokserki. Jedyne na co możesz się przydać to obsługiwać kutasy jebana szmato!!!
  • Tak kochanie. Odrzekłem bez sprzeciwu.

Beata nie lubiła gdy się z nią nie zgadzałem. Pamiętam gdy zaczęła ubierać się wyzywająco do pracy. W pierwszy weekend gdy podjęła zatrudnienie wymieniła całą garderobę. Kupiła pełno butów i kozaków na wysokim obcasie, krótkie sukienki i mini oraz bluzki z dekoltem. Normalne było to, że ubierała do pracy czarne pończochy, krótką spódniczkę i bluzki z dekoltem.

• Czemu przestałeś mi całować stopy szmato!!! Pewnie myślisz o ssaniu kutasów Ty jebana kurwo. Na pewno. Przez ostatni rok miałeś więcej rożnych członków niż nie jedna kobieta w całym swoim życiu. Beata zaśmiała się. Dobrze mieć taka prywatna szmatę. A teraz zdejmij mi rajstopy.

Beata wstała. A ja zacząłem je ściągać Widziałem, że są całe w spermie. Musiała ich nie ściągać gdy bzykała się dzisiaj.

• Nie myśl sobie że nie myślę o Tobie w trakcie moich spotkań. Dziś po pracy byłam u szefa. Gdy robiłam mu laskę, pomyślałam że zostawię Ci pamiątkę. Rozdarłam sama rajstopy a on wszedł w moja wilgotna cipkę. Nawet nie wiesz jakiego ma wielkiego kutasa. Gdy się we mnie spuścił to przycisnął mnie do blatu. Nim mu zdążył opaść, włożył od razu w moja pupę. Bylem tak podniecona ze wpuściłam go bez żadnych oporów. Kazał mi się masturbować, a wiesz jaki on jest, jeśli się dobrze wykonuje swoja prace. Beata z uśmiechem podkreśliła to zdanie. Można liczyć na dobra premie. Och pamiętam jak zaczęłam mocniej oddychać gdy czułam że zaraz dojdę. Nabijałam się swoja dupcią na jego sterczącego członka. Po chwili wystrzelił we mnie a chwile później sama doszłam.

Mój kutas stal już na baczność. Myśl ze moja żona dziś się tak bzykała doprowadzał mnie do szaleństwa. Wiedziałem doskonale, ze bzyka się z szefem jak i kolegami z pracy. Nagle moje myśli zostały przerwane przez jej głos.

• Powiedziałam ze masz sobie włożyć moje rajstopy w tyłek!!!

Dopiero po chwili doszły do mnie te słowa.

• Widzę że chyba nie doszło to do Ciebie kurwo!!! Masz wziąć moje rajstopy i włożyć cale, kawałek po kawałku w swoja pizdę!!! Idź po żel dziwko.

Nim się zorientowałem, już nawilżyłem rajstopy żelem i zacząłem sobie wpychać w dupę.

• O tak szmato. Włóż je cale. Włóż rajstopy w których dzisiaj się pieprzyłam. Szybciej szmato!!!

Po chwili cale rajstopy miałem już w sobie. Czułem straszne upokorzenie.

• Jesteś żałosny... Podejdź tu i wyliż moja cipkę z resztek spermy a potem masz mnie doprowadzić.

Zacząłem całować uda Beaty. Czułem zapach sexu dobiegający z jej cipki. Zacząłem lizać ją coraz szybciej.

• O tak szmato... Wyliż mnie dokładnie. Mów jak Ci smakuje moja wybzykana cipka.

• Bardzo. Odrzekłem. Błagam o pozwolenie wylizania Twojej pupy z resztek spermy.

• Wyliż wszystko dokładnie. Powiedziała z uśmiechem.

Beata obróciła się i wypiela swoja pupę w moja stronę. Rozchyliłem jej pośladki i zacząłem dokładnie lizać jej odbyt. Strasznie mnie podniecało że wylizuje ją po jej kochanku. Myślałem że zaraz sam eksploduje. Po chwili, zaczęła sobie robić dobrze a ja lizałem dalej jak opętany. Nie minęło kilka minut i doszła do orgazmu po czym oparła się o łózko.

• O tak. To jest życie. Mogę się bzykać z kim chce a Ty nic na to nie poradzisz. Jutro z rana jadę kupić sobie nowe kozaki. To nowe rozporządzenie szefa. Każda dziewczyna w biurze ma chodzic w kozakach na wysokiej szpilce.

Nagle zadzwonił telefon. Beata zamieniła kilka slow po czym powiedziała.

• Zaraz przyjedzie mój kolega z pracy. Podrzuci mi dokumenty. Masz zostać w tym stroju. Niech zobaczy jaka jesteś kurwa. Wyjmij rajstopy tyłka i zacznij jeździć na dildzie. Masz mieć gotowa pizdę, bo może zechce sobie użyć.

Mówiąc to Beata zaczęła się śmiać i poszła do łazienki. Ja posłusznie zrobiłem to co mi kazała. Wyszła po kilku minutach w mini, która odsłaniała pośladki oraz w bardzo opiętej bluzce. Ubrała do tego swoje ulubione szpilki. Spojrzała na mnie i powiedziała.

• Masz skakać na tym dildzie po sam koniec!!! Rozumiesz??
  • Tak kochanie.

Po chwili ktoś zapukał do drzwi.

• O. To na pewno On. Zejdź z dilda i ubierz stringi.

Znów posłusznie zrobiłem to co mi kazała. Po chwili widziałem jak weszli oboje do pokoju. Beata trzymała dokumenty w reku a On trzymał ją jedna ręką za pośladek. Znowu poczułem podniecenie.

• Usiądź na kanapie. Powiedziała do niego. Chcesz by moja kurwa zrobiła Ci loda?

Koleś tylko przytaknął i Beata usiadła obok niego dalej przeglądając dokumenty jakby nigdy nic.

• Obciągnij mu kurwo. Powiedziała to tak jakby chodziło o zrobienie herbaty.

Posłusznie wyjąłem kutasa mu ze spodni i włożyłem sobie do ust. Tymczasem On zabawiał się piersiami Beaty. Po chwili zdjął jej bluzkę i zaczął je całować. Beata jednak wstała i powiedziała.

• Musze przejrzeć te dokumenty. Daj mi z 10 min. Możesz wyruchać w tyłek moją szmatę.

Czułem się strasznie podniecony i upokorzony. Wiedziałem ze Beata zrobiła to specjalnie. Chciała bym obsłużył tego gościa. Lubiła się nade mną tak znęcać. Wstałem, zdjąłem stringi i siadłem swoja pupa na jego kutasa.

• Masz doprowadzić mojego kolegę w 5 min. Jak tego nie zrobisz to jutro pojedziesz ze mną do pracy i będziesz robił laski w magazynie przez cały dzień.

Zacząłem szybko jeździć na jego kutasie. Wiedziałem ze Ona nie żartuje. Beata zawsze dotrzymywała słowa. Zamiast jednak czytać dokumenty jak mówiła, patrzyła mi prosto w oczy i uśmiechała się szyderczo.

• Powiedz ze chcesz mnie widzieć jak zabawiam się z kilkoma. Powiedz ze chcesz by obce kutasy dawały przyjemność Twojej zonie!!!!

Widziałem w głowie to co mówiła Beata. Wiedziałem ze robi to naprawdę. Często w weekendy zajmuje się zagranicznymi gośćmi. I rzadko jest to jedna osoba...

Po chwili poczułem ze koleś skończył. Zszedłem z jego kutasa. Udało mi się skończyć przed wyznaczonym czasem. Wiedziałem, ze Beata jest zła ze mi się udało. Chciała mnie upokorzyć jeszcze bardziej.

• Przejrzałam dokumenty. Możesz iść. Powiedziała to tak ostro, ze koleś nie protestował.

Gość zapiał spodnie i opuścił mieszkanie.

• Masz szczęście dziwko. Odbije sobie mój humor jutro. Zadzwoni do Ciebie jak będę robiła loda w pracy. Tak byś wszystko słyszał. A teraz kurwo idź się przebierz w nowy strój i ogarnij dom do czysta.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Intrygujące i fajnie napisane, trzymam kciuki za realizację oraz ciąg dalszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...