Skocz do zawartości
para_ldz

Czy wizyta w swing klubie może być przełomem?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja piękna niewiasta zgodziła się na wizytę w swing klubie - czy to może być przełom? Czy może okazać się że jej się na tyle spodoba, że pewne hamulce puszczą?

Dziś nawet potencjalne ciuszki przymierzała :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się spodobać i hamulce jej puszczą.

Istnieje jednak możliwość, że ją to przerośnie i wystraszy. Rozpoczęcie cuckoldu od wizyty w klubie to skok na naprawdę głęboką wodę.

Życzę jednak, by erotyczna atmosfera jej się udzieliła :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie może być inaczej - nie musi to być cuckold typowy bo typowym rogaczem nie jestem - są pewne elementy, które mnie przepotwornie kręcą - elementy ckld - można poczytać w innych moich postach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Naprawdę szczerze życzę Tobie powodzenia w realizacji celu, ale wizyta w swing klubie na początek. Nie, myślę że to kiepska decyzja ... Choć sam miałem na początku takie pomysły :), lecz mi skutecznie miłe osoby na forum odradziły i dzisiaj wiem że nawet hotelowe zacisze i odpowiedni Kochanek daje bardziej przyjemny klimat na początek :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki jest "typowy cuckold"? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to jej dzisiejsze przymiarki i potencjalny strój.  Sama go wybiera na wyjazd do klubu jeśli dojdzie do skutku :)

post-6103-0-07299100-1407958773_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem może być przełomem na albo nie albo na tak ;)).

Zależy jaki klub ale jeżeli do niczego nie dojdzie zawsze można wypić drina, pogadać czy potańczyć.

To tak jak wyjście na dyskotekę można potańczyć albo i nie, pobzykać na dysce też można ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie raczej chodzi o to, że osoba nie w klimacie jeszcze może przeżyć - jakby to ująć - "wstrząs"(?).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie raczej chodzi o to, że osoba nie w klimacie jeszcze może przeżyć - jakby to ująć - "wstrząs"(?).

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam.

Może być różnie. Jednym pewnie pomogło a inni zmienili zdanie o "tych" sprawach.

Najfajniej to by było znaleźć inną parę która zaczyna i razem się wybrać z myślą trochę jak o dyskotece i jeżeli się coś rozwinie to fajnie a jak nie to chociaż miło można spędzić czas.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam.

Może być różnie. Jednym pewnie pomogło a inni zmienili zdanie o "tych" sprawach.

Najfajniej to by było znaleźć inną parę która zaczyna i razem się wybrać z myślą trochę jak o dyskotece i jeżeli się coś rozwinie to fajnie a jak nie to chociaż miło można spędzić czas.

Istotnie to chyba najlepsza opcja - wybrać się tam z inną znajomą parą:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...