Skocz do zawartości
ForPleasure

Witam:)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Z tej strony Marta :) Wraz ze swoim facetem mamy coraz częstsze fantazje właśnie na temat ,,zdrady kontrolowanej" dlatego pojawiamy się właśnie na tym forum. Jest to kolejny krok do przełamania mojego faceta i pokonania jego barier zazdrości o mnie w wersji praktycznej a nie tylko fantazji. Dlatego liczymy na waszą pomoc, wymianę doświadczeń i przełamanie barier:) 

Pozdrawiam i witam ! 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Z tej strony Marta :) Wraz ze swoim facetem mamy coraz częstsze fantazje właśnie na temat ,,zdrady kontrolowanej" dlatego pojawiamy się właśnie na tym forum. Jest to kolejny krok do przełamania mojego faceta i pokonania jego barier zazdrości o mnie w wersji praktycznej a nie tylko fantazji. Dlatego liczymy na waszą pomoc, wymianę doświadczeń i przełamanie barier:) 

Pozdrawiam i witam ! 

Witam serdecznie, miło czytac tak konkretne powitanie z widokiem w przyszłość.

Liczę ( napewno nie tylko ja) na aktywny udział w naszym fantastycznym świntuszeniu.

Ars

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie, miło czytac tak konkretne powitanie z widokiem w przyszłość.

Liczę ( napewno nie tylko ja) na aktywny udział w naszym fantastycznym świntuszeniu.

Ars

Dzięki Ars

Liczę na to, że pomożecie :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z checia, ale........ My juz obiecalismy komus innemu :cry:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z checia, ale........ My juz obiecalismy komus innemu :cry:

Gierkowa pomoc nie napawa mnie optymizmem :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek single_boy8787

Witajcie :)

jedyne, co się nasuwa teraz to "Pomożemy" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Ars

i my i my i my pomożemy

W kupie raźniej

Jakakolwiek pomoc forumowa jesteśmy do dyspozycji ale póki co witamy Was wśród nas :)

Pan M oczywistość

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Witajcie!

Miło przeczytać konkretne powitanie, nieczesto się takie zdarza. Jeżeli tylko będziecie chcieli to znajdziecie tu odpowiedź na każdą nurtujaca Was kwestię, a uzytkownicy z przyjemnością udzieląodpowiedzi na pytania, a i pewnie pomogą w realizacji :) czego Wam, nam i sobie samemu życzę:) 

Ps. Nie zapomnijcie podzielić się swoimi historiami :)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nowych zwolenników ZK :D
Najlepszym sposobem na poznanie czyjejś opinii jest rozmowa, najlepszym sposobem na znalezienie odpowiedzi na pytanie czy czegoś chcę to dowiedzieć się jak najwięcej na ten temat, a potem po prostu skosztować i wtedy wiemy co dalej :D

Trzymam za Was kciuki :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...