Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czy ja tu pasuję?

Rekomendowane odpowiedzi

To co mi nieraz nie pasuje tu na forum to takie na siłę ubieranie wszystkiego w definicje i ocenianie czy tą definicje spełnia czy nie. Według mnie to tak jakby powiedzieć że naturystka która zakryje sobie sutki to już nie naturystka.

W seksie nie ma sztywnych definicji, nie da się wyznaczyć sztywnej granicy gdzie kończy się cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie jest na siłę ani od parady. Każde postanowienie regulaminowe i definicje powstały w oparciu o doświadczenie.

Nie pasuje Ci? To fyraj w inne miejsce, tam gdzie nie ma reguł, zasad, a regulamin wszyscy mają w dupie.

Ciekawe, czy będziesz się czuł w takim miejscu bezpiecznie.

Na siłę nikt Cię tu nie trzyma.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może źle się wyraziłem.

Chodzi mi o to że czytając posty niektórych można odnieść wrażenie że rogacz MUSI chcieć być upokarzany, musi mieć małego penisa, musi nie zadowalać swojej partnerki, itp. A niech o zgrozo powie że sam czasem też ma ochotę pobzykać inną, to już sypią się gromy że żaden z niego rogacz.

Według mnie seksu nie da się tak objąć "przepisami" co wolno a co nie w danej praktyce.

A pisałem to wszystko do autora tematu w zamyśle że pasuje tu każdy kto lubi seks, czerpie z niego przyjemność, lubi o nim pisać i czerpać z niego radość, niezależnie jakie elementy tego seksu wplata do swojego życia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to że czytając posty niektórych można odnieść wrażenie że rogacz MUSI chcieć być upokarzany, musi mieć małego penisa, musi nie zadowalać swojej partnerki,

Tak niektórych. I to jest odpowiedź na Twoje wrażenia.

Na dodatek to nie jest sedno tego tematu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest bardzo ale to że jest trudne czasami i stawia wymagania swoim uzytkownikom a nie tylko im schlebia czyni je jak najbardziej autentycznym a Wodza i Królowa mamy doskonałych!!!

Oesu, Omega :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A niech o zgrozo powie że sam czasem też ma ochotę pobzykać inną, to już sypią się gromy że żaden z niego rogacz.

Nie gromy, bo jak ktoś chce, to może siebie nazywać i kosmitą. Chodzi o pewien ład, niewprowadzanie innych w błąd. 

Jak ma ochotę pobzykać inną, to zawsze może wybrać grupę "bull" i po sprawie, nieprawdaż?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...