Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czy ja tu pasuję?

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie rozchodzi się oto, że Hotki przeżywają orgazmy fizyczne, a rogacze najwidoczniej psychiczne?

Co Drogie Panie powiedziałbyście na widok waszego rogacza, który doprowadza inną do szału i wam o tym opowiada??:)

Czy kochanek, który zaspokaja żonę rogacza, gdyby w przyszłości był w związku, czy wysłałby swoją partnerkę do kochanka? Czy kiedykolwiek jakikolwiek kochanek związał się z hotką??

I ostatnie, chyba preferuję cuckquean. Kiedy Kobieta ma satysfakcję z doprowadzania do orgazmów innej kobiety(rogaczki??:))  przez jej partnera? :)

Jestem tutaj świeży, więc wybaczcie, ale każdy ma swoje dzikie początki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Drogie Panie powiedziałbyście na widok waszego rogacza, który doprowadza inną do szału i wam o tym opowiada??

Że to nie rogacz.

Czy kochanek, który zaspokaja żonę rogacza, gdyby w przyszłości był w związku, czy wysłałby swoją partnerkę do kochanka?

Nie rozumiem tego pytania.

Kiedy Kobieta ma satysfakcję z doprowadzania do orgazmów innej kobiety(rogaczki?? :)) przez jej partnera? :)

Rogaczka to rogaczka. Mylisz pojęcia, radzę zapoznać najpierw z definicjami grup preferencji, a potem zadawać "dzikie" pytania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo ale będziesz musiał sie przyzwyczać że nie na każde z twoich pytań otrzymasz odpowiedz pewne pytania lub sugestie zresztą są niewygodne?!

Hmm niewygodne? Więc forum nie jest autentyczne?

Panowie, ja bym powiedział że pewne pytania lub sugestie są nie na miejscu a nie że niewygodne, bo wygodne to mogą być majtki, biustonosz albo spodnie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ja bym powiedział że pewne pytania lub sugestie są nie na miejscu a nie że niewygodne, bo wygodne to mogą być majtki, biustonosz albo spodnie

Ta wypowiedz nie wymagająca komentarza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc odpowiedzi anonimowe mogłyby pomóc :)

A skad Ty przyleciales ?

Tutaj nie moze pisac postow nikt, kto nie jest zarejestrowanym uzytkownikiem :facepalm:

Nie zauwazyles tego jeszcze ? :s:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

_nikt_, dnia 12 Sierpnia 2014 - 21:37, napisał(a):

Panowie, ja bym powiedział że pewne pytania lub sugestie są nie na miejscu a nie że niewygodne, bo wygodne to mogą być majtki, biustonosz albo spodnie

Ta wypowiedz nie wymagająca komentarza.

Omega nie musisz komentować bo faktycznie komentarz jest zbędny, jeżeli sami jako użytkownicy chcemy zachować jakieś ramy przyzwoitości i jakości tego forum, jeszcze raz podkreślę użytkownicy a nie tylko administracja, to niektóre wypowiedzi na prawdę są nie na miejscu, a to też wpływa na ich wygodę dla odbiorcy... czy na ulicy jeśli nawet ktoś cię wkurzy, ktoś kogo nie znasz mieszasz go z błotem czy raczej dyplomatycznie po ludzku załatwiasz sprawę? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem tu długo, ale jest opcja logowania anonimowego:))

OMG !!!! :shock:

Nie wiedzialem ze jest taka mozliwosc :facepalm:

OK, ja opuszczam te intelektualne i gornolotne polemiki.

Jam zwykly cham i prostak, wiec niechcacy moglbym komus wprost udzielic odpowiedzi , na tytulowe pytanie ......... :pala:

Wiec.... CiPa :piwo:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie rozchodzi się oto, że Hotki przeżywają orgazmy fizyczne, a rogacze najwidoczniej psychiczne?

Nie do końca. Rogacze też przeżywają orgazmy fizyczne uczestnicząc w spotkaniach lub później słuchając opowiadania  spotkaniu Hotki.

Co Drogie Panie powiedziałbyście na widok waszego rogacza, który doprowadza inną do szału i wam o tym opowiada?? :)

Lubię. Podnieca mnie to. Oczywiście nie na gwizdek to wyszło, ewoluowało we mnie dość długo. Punktem wyjścia były moje spotkania. Potem swing, potem ... sama wsadziłam pewną panią na mojego Męża. Potem był czas, gdy sama się nie spotykałam a spotykał się tylko mój Mąż i dawało mi to niekiedy większą satysfakcję i o wiele więcej emocji niż wcześniej moje własne spotkania. Dziś bywa, że namawiam mojego Męża do spotkań a  On namawia mnie i tak się wzajemnie namawiamy, bo oboje nie możemy się zdecydować co będzie bardziej kręcące :lach:

Czy kochanek, który zaspokaja żonę rogacza, gdyby w przyszłości był w związku, czy wysłałby swoją partnerkę do kochanka? Czy kiedykolwiek jakikolwiek kochanek związał się z hotką??

Kiedyś identyczne pytanie zadałam na innym forum ... Jak myślisz, jakie dostałam odpowiedzi? Żadnych ... To jest niewygodne pytanie! A zadałam je z bardzo konkretnego powodu - kiedyś dawno temu pewien bull napisał, że chętnie podegustuje Hotki, ale swojej kobiety to on nigdy nie pokaże i nie oda innemu. Wtedy mnie to wzburzyło, taki pies ogrodnika ... Ale po przemyśleniu - jak najbardziej ma do tego prawo, bo nie każdego musi kręcić sex własnej partnerki z obcym facetem, za to podniecające jest dla tego kogoś zaspakajanie cudzej żony. Jednakże chętnych na odpowiedź na takie pytanie nie znajdziesz zbyt wielu, ani na tym forum, ani na jakimkolwiek innym.

I ostatnie, chyba preferuję cuckquean. Kiedy Kobieta ma satysfakcję z doprowadzania do orgazmów innej kobiety(rogaczki?? :))  przez jej partnera? :)

Ta inna kobieta to nie rogaczka tylko Kochanka w opisanym przez Ciebie przypadku. Rogaczką jest kobieta która ma satysfakcję z orgazmów tejże Kochanki.

Nie wiem kiedy :) Kiedy są sprzyjające okoliczności? Po spotkaniu zawsze pytam Męża, czy i jakie orgazmy miała ta druga. Jeśli miała, jeśli były silne, mokre, jeśli było ich kilka to daje mi to nieziemską satysfakcję, że sprawił to nikt inny, tylko właśnie mój Mąż :D

W pewnym sensie Twoje pytania zahaczają nie o tematykę cuckold tylko zmierzają bardziej do swingu. Choć ja bym nie nazwała tego co wyprawiamy z moim Małżonkiem swingiem, bardziej chyba jesteśmy takim cuckoldowym swichem ;)

A zatem jeśli Twoje preferencje są nieco odmienne od typowego cuckoldu (co sugeruje pytanie temtyczne) to możesz się tylko cieszyć z większej gamy satysfakcjonujacych Cię układów i ... życzę Ci owocnych poszukiwań samego siebie w tym pokręconym erotycznym świecie :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem tu długo, ale jest opcja logowania anonimowego:))

Jeśli nawet zalogujesz się anonimowo a napiszesz cokolwiek w poście, zostanie on prawidłowo przypisany Tobie i będzie figurował okraszony Twoim nickiem i avatarem jak wszystkie inne posty.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...