Skocz do zawartości
Duszek MAX i MAXI

Nie tak miało być...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek MAX i MAXI

Witam ..

Temat trójkąta i cuckold od roku przerabiam z moją piękna żonką ,raz całkowicie nie ,raz 50% raz 70 %

nie zdecydowana .No ale żonka miała spotkanie klasowe po latach , w rozmowie sms pisze że ma chętnego do cuckold  to ja cały w skowronkach  że tylko moja zgoda i pisze do niego i na 100% ją przeleci  taki  napalony , ale i tak mają się spotkać na kawie jak on się odezwie .Mija tydzień gość milczy pytam żonę mówi że na pewno się nie spotkała , i po temacie może jak bym powiedział na gorąco TAK to by  napisała do niego . Co radzicie ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze powtarzam nie narzucać się nic na siłę. Zadzwonisz odbierze powie ci że tak lub będzie zwodził. Ja bym na pewno dzwonił rozmawiał umawiał spotkanie jakbym był zainteresowany on wygląda, że już nie jest. Widocznie gość się wystraszył lub już coś było z zoną . Szukaj innego 

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawowa zasada, gdy ktoś się nie odzywa tzn, że nie chce, lub nie może, ale to rzadziej.

NIE CHCE i juz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze akurat miała owulacje to to był TEN dzień w którym chciała bardziej niz w inne, na tye bardziej ze moze coś by z tego było. Natepna okazja za 28 dni....i zrozum tu kobiete, niby chce, a się boi. Faceci to jest jednak inna konstrukcja jak o czymś fantazjują to dążą do realizacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek MAX i MAXI

Jestem pewien na 99%  iż musi być odpowiedni kandydat i będzie Hot a o takiego trudno >>>>>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek MAX i MAXI

Może któryś z panów jest w Ustce od 14 i spróbuję poderwać żonę podpowiem jak ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...