Skocz do zawartości
dzikaona

Lekka bariera

Rekomendowane odpowiedzi

Musicie znać kogoś bardzo dobrze i wiedzieć jak się zachowuje w ekstremalnych sytuacjach- np. kłótnie, bo komplikacji może pojawić się wiele.

Do tego może być walka o kobietę, pojawią się plotki itp.

Z drugiej strony ktoś znajomy to jakaś tam pewność pod względem ewentualnych chorób.

Nieznajomy może być np. klientem domów publicznych a tam załapać coś jest o wiele łatwiej.

Zabawy z ogniem wieć można łatwo się sparzyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem chyba lepiej poznać kogoś obcego do takich celów - przyjaciele niech pozostaną "zwykłymi" przyjaciółmi, bo nie można wszystkiego do seksu sprowadzić ;)

Co do zaufania i zdrowia: każdy może oszukać i mieć ryzykowne zachowanie, nieznajomy, jak i obcy. Zależy od człowieka. Najlepszym potwierdzeniem są po prostu badania, które prawie na 100% pewne (istnieje przecież ryzyko okienek diagnostycznych). Trzeba szóstym zmysłem oeslić, czy dana osoba jest wiarygodna, dojrzała, rozsądna,, czy odpowiedzialnie podchodzi do zdrowia swojego i innych ludzi.

Tak, nieco poważnie zabrzmiało, ale warto, by cieszyć się hedonistycznymi przyjemnościami bez późniejszych zmartwień :)

Odebrać wyniki, zeskanować, przerobić i wydrukować to teraz nie problem.

Ciężko jest odbierać taki wynik "komisyjnie" w przychodni...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Macie zdecydowaną rację, lecz chciałabym zrobić to z kimś kogo znam bo trudno będzie mi się przełamać z zupełnie obcym przystojniakiem ;)

To może z kimś przeciętnej urody? Nie, żebym się narzucał... :list:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kochani,

Po wielu ekscesach niespodziankach ukochanego jak i rozmowach doszłam do wniosku, że chcę i jestem gotowa spróbować seksu z tym drugim, mój warunek jednak jest taki, że ja całkowicie wybieram partnera. Mam kolegę, któremu się podobam bardzo ale przyznaję, że on mnie również pociąga i na dzień dzisiejszy jestem gotowa pójść tylko z nim na całość. Jednak nie chciałabym na początku wyjawiać mu mojej relacji z ukochanym tego, że to byłoby z premedytacją bo wie, że jestem w związku. Mąż chciałby w tym uczestniczyć, oglądać nas i dołączyć, jednak ja na początku chciałabym wykonać to po swojemu jeśli się uda spotkać się kilka razy a potem dopiero wtajemniczyć i następnie wprowadzić go w stały układ z nami. Czy Wy kochani rogacze też bardzo pragniecie uczestniczyć w spotkaniu z Waszą hotką czy może jednak wolicie czekać aż wróci i opowie?

pardon, a co to znaczy "spotkać się kilka razy"? Bo jeśli masz na myśli,że najpierw się poseksisz z kolegą, a potem powiesz mężowi, to może być przykra niespodzianka i dla Ciebie i dla męża. Jeśli nie trafisz dokładnie "w punkt", czyli w jego prawdziwą pasję, to może to uznać za zdradę. Jeśli pytasz o zdanie, lepiej zacząć wspólnie. Przynajmniej to dokładnie omówić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...