Skocz do zawartości
Mooon44

Znalezione w sieci ...

Rekomendowane odpowiedzi

Masz dużo racji w swej wypowiedzi.

Mam chyba wszystkie opowiadania Polako, mam "Wakacje" czy wszystkie to nie pamiętam już, ale było tego dużo to opowiadanie również mam w całości.

Mógłbym uzupełnić to opowiadanie, ale nie zrobię tego z dwóch powodów:

1. Wystarczy że poprawiam spartoloną robotę po kochankach w realu :redevil:

2. Narazie nawet nie mam czasu żeby wyszukiwać tych właśnie opowiadań, bo mam je w różnych postaciach które wymagają odpowiedniego przygotowania żeby wrzucić

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i po co ta dyskusja :facepalm:  Kreator jezeli masz cd .to bedzie milo  jak wstawisz i dokonczysz to co kolega Mooon44  zaczął 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dobrze, że się wyjaśniło. Z chęcią poczytam zakończenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i po co ta dyskusja :facepalm:  Kreator jezeli masz cd .to bedzie milo  jak wstawisz i dokonczysz to co kolega Mooon44  zaczął 

gdybym już wygopodarował tyle czasu na odszukanie i wrzucenie tego akurat opowiadania z pewnością zrobiłbym to zakładając nowy temat. Szacun dla Ciebie że pomagasz koledze i kończysz to co on zaczął, JEDNAK panowie czy ktoś z Was zadał sobie pytanie czemu te opowiadania zginęły z sieci?? a może autor je usunął bo nie życzył sobie powielania jego treści za free, a może planuje wydać książkę z tymi treściami i brać za to kasę.

Sytuacja wygląda tak że wrzucamy sobie opowiadanka, ale w momencie gdy autor zgłosi się do nas żebyśmy usunęli te treści bez zawahania polecą całe tematy niestety, chyba nikt z nas nie jest skłonny płacić tantiem.

Ponadto w dobrym tonie byłoby publikując opowiadanie podać źródło, czy ktoś z Was to robi :splashface:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu pełna zgoda, faktycznie osoba publikująca nie zadała sobie trudu podania autora. Ja tak nie robię bo publikuję tylko swoje własne :) Tutaj muszę się zgodzić z Tobą zupełnie, ponieważ na innym serwisie opublikowano moją twórczość zmieniając tytuł, podpisując się jako autor i zmieniając imię żony z Agnieszki na Monikę, co było dla mnie niebywałym chamstwem, bo nie mam nic przeciwko rozpowszechnianiu mojej twórczości, ale w niezmienionej postaci.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...