Skocz do zawartości
Alice

Tie and tease

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu mialam okazje doswiadczyc wiazania , mialam rownież zawiazane oczy .

Mój partner używał rożnych przedmiotów - piórka , lodu , chłodnej kryształowej gałki oraz owoców . A także wina :P . Był zróżnicowany dotyk jego własnych rak ( od głaskania po klapsy ) , klepek skórzanych i pejcza.

Sesje zakończył masażem .

Macie jakieś pomysły , czym to Ja mogłabym go zaskoczyć podczas kolejnej sesji ?

Tym razem to ja zwiąże jego :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Np wosk z palącej sie świeczki, z delikatne drapanie pazurkami lub jeżdżenie od góry do dołu włosami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hih Alice wiesz co zadziała , poproś sąsiada by zadzwonił rzuć hasło Panowie jest do waszej dyspozycji :) myśle że powoli go, 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Echhhh , robaczki, spodziewałam sie bardziej kreatywnych odpowiedzi .

Motyw z włosami dobry , ale moje sa zbyt krótkie .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak go zwiążesz, zasłonisz i zasłonisz mu oczy, to pod pozorem prysznica, zasymuluj, że zatrzasnęłaś się w łazience i nie możesz wyjść.

Jednakże szczęśliwym zbiegiem okoliczności masz ze sobą komórkę i że dzwonisz na 112 ;)

Jak jeszcze dodasz "rozmawiając przez telefon", że drzwi wejściowe są zaryglowane i trzeba je wyważyć - to masz gwarancję, że zapamięta te chwile do końca życia i nic nie przebije ich oryginalności ;)

A tak na serio - to kup na tę okazję inny płyn do kąpieli/perfum i użyj ich po związaniu, ale tak, aby do niego nie dotarły przed Tobą do niego.

Zasymuluj dzwonek do drzwi i lakoniczne przywitanie koleżanki.

Potem już całkowita cisza - nic nie mów.

Zachowuj się też inaczej niż na co dzień.

Do końca nie będzie pewny kto go posiadł ;}

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Calkiem ciekawy pomysl .

Dziekuje :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaslonilam mu oczy .

Wykorzystałam włosy . Wodę , kostkę lodu, piórko i klepki skórzane , oliwkę ( polalam go obficie i malowałam własnym biustem ;) ), pejczyk , szczoteczke do zębów , oczywiście język , oraz poilam go cydrem z własnych ust , a na koniec kilka razy doprowadzilam go ręka na krawędź orgazmu , po 5 chyba razie pozwoliłam mu dojść. .

Echhhh , cudownie .

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź jak zadziała na niego wibrator przystawiony do wędzidełka.

U większości facetów to droga do orgazmu bez dotykania penisa.

Nagraj kilka głosów i niech ma świadomość, że ktoś siedzi na kanapie i to obserwuje, a może się dołącza.

Jeżeli jest bardziej otwarty to masaż prostaty; zabawa z wibratorem lub didlo przyczepionym na przyssawkę do mebla.

Podczas zabawy z prostatą jego ciało stanie się tak wrażliwe* na dotyk jak u kobiety.

Tak, rób mu to ręką, jednocześnie się z nim całując.

Jak wystrzeli, to usiądź mu na twarzy niech popracuje językiem.

Zabawa w rozpoznawanie smaków zlizywanych z twojego palca- jogurt, lody, twoje soczki, jego sperma itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...