Skocz do zawartości
Jeleń

Wyjaśnienie - Kim są Rogacze - Pomysł - Wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jedni lubią patrzyć, inni patrzyć i uczestniczyć, jeszcze inni słuchać opowieści i czekać niecierpliwie gdy wyobraźnia szaleje. Po prostu każdy jest inny. :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna zabaweczka jako "ten trzeci" miałem okazję uczestniczyć w takiej zabawie i o ile całe spotkanie zaliczam do udanych to miałem nie małego stresa kiedy wyszło na jaw że ludzie z którymi miałem okazję sie spotkac sa małżeństwem. Z mojej strony nie bardzo wiedziałem jak sie zachować, aczkolwiek z perspektywy czasu było to w pewien sposób bardzo stymulujące ;P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To mi wygląda na pytanie, dlaczego zostałem rogaczem? Otóż dlatego, że byłem (i wciąż jestem) zachwycony moją żoną, widziałem jak podoba się jej mój najlepszy przyjaciel i wiedzialem, że jej potrzeby są większe niż moje osobiste możliwości. Zawsze chciałem jej zapewnić możliwie największy luksus, w każdej dziedzinie. Nie mogłem jej kupić droższej biżuterii, lepszego apartamentu itp. Mogłem jej natomiast dać lepszy seks. Przez własne działanie lub z pomocą. Dałem jej więc co mogłem, łącząc własne wysiłki z jej chęciami.

Trójkąt sam się ułożył. Żona kochała nas dwóch.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Żona kochała nas dwóch.

M:

1. "kochala"?(!)

2. czas przeszły?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trójkąt sam się ułożył. Żona kochała nas dwóch.

W znaczeniu fizycznym, tak?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W znaczeniu fizycznym, tak?

Myślę, że nie tylko. Ona była naprawdę mocno zauroczona kochankiem.

M:1. "kochala"?(!)2. czas przeszły?

Teraz już tak. Nasz "potrójny" związek trwał kilka lat, ale już minął. Wspomnienia pozostały.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dlaczego nie .... wypowiem się ....

Jestem (też) rogaczem...bo:

- kocham żonę i jej pragnienia;

- uwielbiam kiedy jest podniecona....a wtedy jest;

- ma potrzeby, którym daję radę, ale dwóch penisów nie mam :);

- ubóstwiam jej wzrok i ciało a wyjątkowo wtedy kiedy ma innego;

- mam w sobie dużo empatii i wiem, że ją to kręci;

- jestem życzliwy;

- lubie sie dzielić

- mnie  to podnieca;

- rozpala to nasze łóżkowe relacje;

- nie popadamy w skrajne emocje dot. zdrady jak kiedyś

- lubie ten element zazdrości kiedy robi to z innym i wtedy wiem jak jest dla mnie cenna

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...