Skocz do zawartości
Jeleń

Wyjaśnienie - Kim są Rogacze - Pomysł - Wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jeden pomysł Mianowicie napisanie postu dla osób które nie wiedzą o rogaczach za duzo którzy nie rozumieją czym jest zdrada kontrolowana. Napisanie kim są rogacze dlaczego robią to co robią, dlaczego pozwalają robić z siebie rogaczy i całkowite wyjaśnienie dla obcych tego tematu. Kto by się podjoł wyjaśnia w pozytywny sposób tak aby nikt się nie zniechęcił, wciąż trzeba pamiętać o tym że te osoby są z poza tego środowiska i uważają rogaczenia za coś chorego dlatego chciałbym aby ktoś (ja nie wiem jak si ę za to zabrać, moze administracja coś wymyśli ??) napisał długi dośc wyczerpujący ale nie na kilka stron post o nas aby osoba która to przeczyta pozytywnie nastawiła się do rogaczów i zrozumiała ich i ich żony które doprawiają nam rogi.

Post mógł by widnieć na głównej stronie aby każdy nowy mógł odrazu bez problemu go znalejść np o temacie "Dla niewtajemniczonych" pod temat "Podstawowe informacje"

Czy ktoś jest w stanie podjąć się tego zadania??????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że to nie jest zbyt dobry pomysł. Jak kogoś to nie kręci to się po prostu nigdy nie przekona i już. Jedni to czują inni nie i albo sami kiedyś poczują na własnej skórze jak to jest i, że to ich kręci, albo wcale. Uważam, że takie nagabywanie i przekonywanie kogoś na siłę nie da żadnego efektu. Zresztą po co nam to? Jak ktoś się zainteresuje to na pewno sam zacznie szukać informacji i dołączy do naszego grona ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony pomysł dość interesujący z drugiej moim zdaniem nie możliwy do zrealizowania w pojedynkę bo każdy rogacz ma inne motywacje i nie zawsze jest "czystym" rogaczem jak na przykład ja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że to nie jest zbyt dobry pomysł.

Też tak myślę. Nie można stworzyć FAQ, ujmującego wszystkie niuanse, podniety, wszystkich Rogaczy. Zawsze się znajdzie ktoś, kto chciałby coś dodać lub skreślić z takowej wypowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Anet ale chodzi o to aby na ten przykłąd masz dziewczyne chłopaka który niewie nic o zdradzie kontrolowanej a samo rogaczenie jest myślą powszechną czyli zboczeniem godnym potępienia.

Tu chodzi o to aby w momencie kiedy chcemy kogoś namówić na takie zabawy np można zacząc od pokazania czym konkretnie jest zdrada kontrolowana pokazanie w sposób czysty i pozytywny nasze zainteresowanie.

Włąśnie o to chodzi Arns jesli kogoś to nie kreci trzeba mu to wyjaśnić, pokazać nasz sposób myślenia. Tu nie chodzi o przekonanie do zdrady ale wytłumaczenia naszego stanowiska. Pamiętaj Arn czytaj uważnie ;) tu nie chodzi o zrobienie z kogoś rogacza czy coś w tym stylu ale o stworzenie postu dla obcych który każdy mógł by go przeczytać jak pierwszy raz trafi na tą stronę. Ktoś kto nie podziela naszego zdania czytając nasze wypowiedzi opowiadania fantazje ogłoszenia może uznać nas za zboczeńców i jakiś popapranców (no powiedzmy szczerze dla normalnych par coś takiego jest nie dopomyślenia) i nalezy im się wyjaśnienie naszej strony.

Semenedar już pisałem że chcę pokazać osobą nie związanymz tym tematem czym jest zdrada kontrolowana w sposób czysty znaczy beż zadnej podniety bez brzydkich słów bez poniżania i tego wszystkiego co możemy znalejsc w dziale opowiadania czy tez fantazje, chciałbym aby ci którzy trafią na tą stronę po raz pierwszy ale nie są ani rogaczami ani nie chcą zeby ich współmażonkowie pozwalali im na zdradę odnieśli pozytywne wrażenie po przeczytanie takiego FAQ-u i zrozumienie.

Nie ma być to post przekonujący do tego ale wyjasniający nasze stanowisko co w PRZYSZŁOŚCI może pomóc osobą któe są tym zainteresowania to przekonania.

Żeby zbudować droge nie kłądzie się asfaltu na błoto, najpierw trzeba wykonaś pewne przygotowania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, no Jeleń, trochę mnie przekonałeś. Można by stworzyć taki wątek, dostępny dla gości, tj., który można sobie czytać bez konieczności zalogowania się na forum i tam zamieścić post opisująco wyczerpujący to kim jesteśmy. Post mógłby powstać na przestrzeni jakiegoś czasu po zebraniu opinii reprezentatywnej grupy forumowiczów, uwzględniający różnorodność naszej fanaberii w sposób zwięzły, tak aby nie przytłaczał gościa ilością tekstu. W miarę czasu możnaby to poszerzać i dodawać czyjeść uwagi i propozycję. Tak ja bym to widział ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Jeleń, pięknie to wszystko napisałeś, brakuje tylko skórki od banana, na której można się poślizgnąć. Bo wiesz, cuckold, to nie jest zjawisko na miarę przyjścia Chrystusa Zbawiciela i nie trzeba tu budować pozytywnych podwalin pod nadejście owiec nieuświadomionych. Otóż, to Forum jest dla tych, którzy wiedzą czym jest cuckold a nie dla tych którzy w tym temacie nie są, aby ich oświecać tabliczką z postem na dzień dobry. Już i tak zbyt wiele jest tu opisów, które tłuką wprost do głowy: "Czym są Preferencje", "Jak właściwie wybrać swoje Preferencje", "Co to są kolory Preferencji". A na koniec, przychodzi gość, który mówi jako za siebie i żonę, wybrane preferencje jego to Hot Wife a uważa się za Rogacza, Swingersa albo Bulla w zależności od nastroju.

Semenedar już pisałem

i ja również pisałem, że nie będzie takowego "poradnika", postu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym sposobem by dowiedzieć się czym jest uckold,jest rozmowa na forum.Rogacze opisują tu swoje doświadczenia,a także fantazje,trzeba tylko ich słuchać i analizować ich wypowiedzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Zuza ale chyba ty lepiej wiesz co czuje kobieta a nie co jej facet.

Wiem co czuje facet, bo ze swoim mężczyzną na ten temat rozmawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...