Skocz do zawartości
SilesiaFun

Co pociąga was w kochankach :)

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie muszę zacząć że jak pewnie łatwo się domyślić kochankiem nie jestem ale osobiście spędzam kilkanaście godzin tygodniowo uprawiając sport (siłownia + basen) uważam że wyglądam dobrze i słyszałem to już od nie jednej kobiety, ale spotkałem się z opiniami kobiet których fizyczna budowa faceta w ogóle nie pociąga, słyszałem opinie kobiet które właśnie wręcz przeciwnie od wyrzeźbionych facetów wolą misiów z lekką nadwagą. Każdy z nas jest różny i podczas sesji widzi co pociąga drugą osobę , tym bardziej że osoby na naszym forum mają przeróżne zainteresowania i upodobania, więc jak to w końcu jest :) wygląd ma znaczenie ? czy raczej rozmiar :) ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Były podobne posty o kochankach i takie tam.

Ilu ludzi tyle odpowiedzi.

Ile gustów tyle zboczeń.

:)

Nie jestem HW ale też coś tam w kochankach lubię - o czym pisałem ja i Madzia w różnych innym miejscach

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po wypowiedziach Mojej wydaje mi się że jeżeli kochanek nie jest chamski zbyt pewny siebie i prostacki a jeszcze dodatkowo ma armate to ho ho 100%sukcesu odniusł i nie musi miec przysłowiowego kalafiora na brzuchu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No każdy ma inny gust ale mnie pociąga wysportowana sylwetka, ale nie może być przesadzona, musi mi się podobać no i koniecznie inteligencja oraz brak chamstwa, brak natarczywości to podstawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napiszę tak po prostu żeby był sobą nie zgrywał ważniaka nie udawał kogoś kim nie jest 

nie musi mieć "kaloryfera" tylko żeby nie był niski  :redevil: ponieważ Ja mam 160 cm w kapeluszu a lubię wysokich mężczyzn -czuję się bezpieczniejsza :)

Zuzia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...