Skocz do zawartości
Duszek TomekCi

Małe kroczki...małe efekty..

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek TomekCi

Cuckold w pełnej postaci jest pewnie nie dla mnie, moze dopiero do niego dorosnę - moją żonę kusi i podnieca na pewno, jest cała wilgotna jakopowiadam jej sny w których zdradza i to widzę.. wtedy ona reaguje bardzo zmysłowo.. ale nie poszła by na to w realnym świecie. Kusi nas za to trojkąt 2k+m, do tego stopnia ze na trzeźwo mówiła mi że to ewentualnie ja mam kogoś znaleźć do spontanicznego spotkania.

Ja jestem z tych wygodnych i wolał bym ją nakryć z inną, ale chyba jak nie wezme się do roboty to nic z tego nie będzie. Co byście doradzili dalej? Może faktycznie kiedys zmieni się to w swing albo otwarty związek, ale na razie pierwszy krok to na pewno inna kobieta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czuję się w pełni kompetentny do odpowiedzi, ponieważ sam jestem na podobnym etapie. Niemniej chyba sam sobie odpowiedziałeś:

Ja jestem z tych wygodnych i wolał bym ją nakryć z inną, ale chyba jak nie wezme się do roboty to nic z tego nie będzie.

Ja o sobie czasem myślę, że tak było by najłatwiej - stanąć przed faktem dokonanym. Z drugiej strony fascynujące są te "małe efekty". Nakrycie partnera to skok na głęboką wodę i z wysoka. Lot będzie pełen emocji, pytanie tylko czy potrafisz prawidłowo "wejść do wody". Wspólne odkrywanie nowych lądów krok po kroku, może nie jest aż tak emocjonujące, ale pozwala "balansować na granicy" przesuwając ją coraz dalej.

Co byście doradzili dalej?

Myślę, że są bardziej kompetentni Użytkownicy, którzy być może udzielą bezpośrednich wskazówek.

Ja napiszę tylko: poczytaj, przemyśl i działaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, iż powinieneś kogoś poszukać ale informować żonę na bieżąco i pokazywać kogo szukasz abyście współnie wybrali kobietę odpowiadającą Wam obojgu. Myślę też że rozmowy z tą kobietą wprowadzą wiele przyjemnych fantazji i oswojenia z tematem w kierunku rzeczywistym no i pozwoli wybrać tę odpowiednią. Wszelkie rozmowy z przyszłą trzecią osobą pozwolą też lepiej Wam się poznać co na pierwszym spotkaniu będzie tylko na plus bo nie będziecie wobec siebie całkiem obcy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold w pełnej postaci jest pewnie nie dla mnie, moze dopiero do niego dorosnę - moją żonę kusi i podnieca na pewno, jest cała wilgotna jakopowiadam jej sny w których zdradza i to widzę.. wtedy ona reaguje bardzo zmysłowo.. ale nie poszła by na to w realnym świecie. Kusi nas za to trojkąt 2k+m, do tego stopnia ze na trzeźwo mówiła mi że to ewentualnie ja mam kogoś znaleźć do spontanicznego spotkania.

Ja jestem z tych wygodnych i wolał bym ją nakryć z inną, ale chyba jak nie wezme się do roboty to nic z tego nie będzie. Co byście doradzili dalej? Może faktycznie kiedys zmieni się to w swing albo otwarty związek, ale na razie pierwszy krok to na pewno inna kobieta.

Ja nie rozumiem jak można być w takiej sytuacji wygodny - dla mnie czytaj "leniwy"

Porażka, przepraszam, ale załamałeś mnie :)

Pan M

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo ci zazdroszcze kolego.masz znaleść jej kochanke.hmmm.....

moja pani nie jest za kobietami dlatego pozostaje mi tylko układ 2m+1k .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek TomekCi

Ale właśnie to nie jest takie proste. Wszelkie typowe podejścia odpadały - nie chcę też naciskać, ale:

- aplikacja randkowa.. nigdy jej nie zainteresowała
- profil na portalach - "eee to nie dla mnie"
- jak ja zaczalem pisać - nie podejmowała tematów

To jest bardzo hmm cienka granica - balans między malutkimi kroczkami z obu stron, jak pokaże jej koleżankę z za dużym biustem to będzie źle ;P a ona ze swojej strony nie powie słowa lasce która jej się podoba. I tak niby coraz  bliżej ale miesiącami nic. Stąd proszę o porady.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona nie chce przejawić inicjatywy.

Ty jesteś facetem więc zorganizuj coś...

1.Weekend w mieście gdzie jest dyskoteka dla bi/homo. Na pewno Warszawa.

Wyjście do takiej dyskoteki. Tam się nią zajmą.

2. Ogłoszenie tu na forum że szukasz kobiety dla kobiety.

Możecie się wybrać gdzieś na weekend i przy okazji spotkać z jakąś hotką.

3. Sam możesz poszukać na jakimś forum ogłoszenia kobiety szukającej kobiety i poprosić aby zadzwoniła i się umówiła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo ci zazdroszcze kolego.masz znaleść jej kochanke.hmmm.....

moja pani nie jest za kobietami dlatego pozostaje mi tylko układ 2m+1k .

I Tobie należy pozazdrościć. Moja partnerka jest typową monogamistką. I nie chce ani kobiety ani faceta. To jest dopiero klops.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek TomekCi

Nic w temacie się nie zmieniło ;) Zastanawiam się jak by tu zainicjować więcej realnych kontaktów vs. mniej nacisku na wirtualne - chodzi o to że znich nigdy nic nie wychodzi. Macie pomysły gdzie ją 'wysłać' z koleżankami (?) w Krakowie żeby kogoś miała szansę poznać?

Planujemy też mały wypad na romantyczny weekend. Nie pogardził bym poradą miejsca ze specyficznym klimatem albo klubem w okolicy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jest juz temat "hot miejscówka"

2. "małe kroczki, małe efekty". Dodałbym "wielkie kroki i głeboka woda, szybko kłopotów sobie w życiu dodasz"

Tylko małe kroczki u nas się sprawdziły.

Co do porad dla Ciebie?

Jedyna, najlepsza: szczera rozmowa i ustalenia z żoną

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...