Skocz do zawartości
Lemoondzik

Słowem przywitania.

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki czas minął odkąd pierwszy raz zagościłem na tym forum. Ukryty, a jakże. Anonimowy bo przecież latami wpajano mi, że trzeba się ukrywać ze swoimi pragnieniami czy nawet myślami. A przecież one takie niewinne ;) Najpierw była ciekawość, potem fascynacja, a teraz? Teraz jest szacunek i chęć uczestniczenia. Błądziłem po wielu stronach, forach i to co mnie najbardziej pociąga właśnie tu to pewna dystynkcja. Taki klub do którego każdy może mieć dostęp, choć nie każdy może uczestniczyć.

A dlaczego? Chyba zwyczajnie. Od lat fascynuje mnie to co wymyka się spod kontroli, co sprawia, że dwoje ludzi zapomina o wszystkim.

Uwielbiam patrzeć, uwielbiam słyszeć, uwielbiam czuć, uwielbiam smakować, a nade wszystko sprawiać, że wszystko to się dzieje. Ona jest dla mnie zupełnie wyjątkowa, niepoznana choć znamy się naście lat, nieodkryta choć spędzam z Nią wiele czasu. Zaskakująca i fascynująca. Właśnie z Nią chcę doświadczać tego co wymyka się spod kontroli z Tymi, których jeszcze nie znamy.

Nie zupełnie wpisuję się w idee, które są tu powszechne. Jeszcze nie umiem czerpać przyjemności z uległości i poniżenia. Być może kiedyś się w tym rozsmakuję. Póki co najbardziej pociąga mnie radość wspólnej zabawy i przekraczanie kolejnych barier. I choć póki co należę do "fantazjujących", mam nadzieję, że z czasem oboje odkryjemy to co Wy odkryliście przed nami.

A póki co pozwólcie, że po prostu porozmawiamy bo nie znalazłem miejsca, w którym można tak kulturalnie i bez pruderii porozmawiać o emocjach, fantazjach, obawach - słowem o zwykłym niezwykłym seksie.

Witajcie!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum

Klimaty cuckoldowe nie muszą wiązać się z poniżaniem i uległością, można po prostu doskonale bawić się w układach większych niż 1+1 i czerpać z tego radość.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie z Nią chcę doświadczać tego co wymyka się spod kontroli z Tymi, których jeszcze nie znamy

A ja na przekór będę Ci życzył żeby wszystko to co Was czeka było kontrolowane. Jak pisała para z łodzi rogacz nie musi być uległy i poniżany - najlepiej budować układ na zasadach które dla Was będą satysfakcjonujące i przyniosą Wam dużo zabawy.

Witam i pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczyna się od fantazji, a jeśli starczy odwagi to jest i dobra zabawa czyli niesamowity czas dla pary. Założenie, że mężczyzna jest w niej uległy jest błędne.

Każdy układ jest wyjątkowy, a zasady ustalają sami zainteresowani. Przede wszystkim nikt nic nie musi.

Powodzenia :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Uwielbiam takie powitania, niebanalne, ciekawe.

Witam na ZKF.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam takie powitania, niebanalne, ciekawe.

Witam na ZKF.

Dziękuję za słowa uznania.

A ja na przekór będę Ci życzył żeby wszystko to co Was czeka było kontrolowane.

Dziękuję za życzenia. Faktycznie w sprawach tak delikatnych i tak intymnych pełna kontrola daje poczucie bezpieczeństwa. Myślę jednak, że jest to trochę złudne. O ile możemy mieć pełną kontrolę nad sobą to nie sposób mieć pełnej kontroli nad Parnterem. Pełna szczerość, zaufanie, świadome wybory etc. wszystko daje namiastkę panowania nad sytuacją. Jest jednak coś co sprawia, że jest to tak bardzo fascynujące i moim skromnym zdaniem jest to swego rodzaju brak kontroli. Nie chodzi mi o bezmyślne rzucanie się w wir wydarzeń, ale o stan, w którym mimo wcześniej ustalonych granic może wydarzyć się coś co jest ciut poza tymi granicami. Myślę, że to właśnie najbardziej rozpala oczekujących na swoje Żony Rogaczy. Ale może się mylę - w końcu nie mam doświadczenia ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za słowa uznania.

Dziękuję za życzenia. Faktycznie w sprawach tak delikatnych i tak intymnych pełna kontrola daje poczucie bezpieczeństwa. Myślę jednak, że jest to trochę złudne. O ile możemy mieć pełną kontrolę nad sobą to nie sposób mieć pełnej kontroli nad Parnterem. Pełna szczerość, zaufanie, świadome wybory etc. wszystko daje namiastkę panowania nad sytuacją. Jest jednak coś co sprawia, że jest to tak bardzo fascynujące i moim skromnym zdaniem jest to swego rodzaju brak kontroli. Nie chodzi mi o bezmyślne rzucanie się w wir wydarzeń, ale o stan, w którym mimo wcześniej ustalonych granic może wydarzyć się coś co jest ciut poza tymi granicami. Myślę, że to właśnie najbardziej rozpala oczekujących na swoje Żony Rogaczy. Ale może się mylę - w końcu nie mam doświadczenia ;)

Pięknie napisane. To, że jesteśmy ludźmi, których interesuje zdrada kontrolowana wcale nie musi oznaczać, że wszystko mamy mieć pod kontrolą. Można, a nawet trzeba ustawic pewne granice, zwłaszcza te , których nie może przekroczyć kochanek, ale jeśli hotka pod wpływ emocji i podniecenia zrobi coś, czego nie planowała wcześniej z mężem to myślę, ze dla niektórych rogaczy może to być bardzo stymulujące doznanie.

W każdym razie witaj na naszym forum. Oglądaj, rozmawiaj, udzielaj się w dyskusjach i pisz. Pisz, bo masz do tego dar. Przyjemnie się ciebie czyta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...