Skocz do zawartości
Cuckoldplace

W moich ramionach z innym

Rekomendowane odpowiedzi

Przydała by się jakaś "czapka niewidka". Można to wytrenować. Moja żona już nie zwraca na mnie uwagi. "Koledzy" też, bo chyba się nauczyłem być przezroczysty. Jestem to tu, to tam, poruszam sie zwinnie i cicho jak kot i zawsze w odpowiedniej odległości. Jeśli jestem potrzebny, to się pojawiam: ze szkaneczką, gumką lub całym sobą, a potem się wycofuję na swoje pozycje. No i.. chłonę, chłonę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio moja narzeczona, która do niedawna nie wyobrażała sobie seksu w mojej obecności lub w moim pobliżu, wymyśliła ostatnio że chce się z kimś bzyknąć. To była fantazja jednego wieczora i już dzwoniła po gościa z którym kiedyś się już przylizała. Miało to wyglądać tak że ja schowam się w sypialni i będę sobie słuchał, a on nie będzie wiedział o tym że ja jestem w domu.

Niestety, facet nie mógł się wyrwać, bo było już dość późno....a było już tak blisko:):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ukryta kamerka ;-))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wobec tego jestes taki sam jak ja i popieram zyczę wszystkiego dobrego i p[ozdrawiam!

Nie jesteś w tym sam wież mi!

Też się pod tym podpisuję... oburącz i cz......m :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja również przyznam, że kręcą mnie takie klimaty. Dotychczas żonka była już kilkakrotnie na bzykanku na boku, ale od pewnego czasu myślałem, żeby spotkać się w trójkę z kochankiem i oczywiście nie zamierzałbym być bierny. Ci dotychczasowi kochankowie to byli zwykli faceci, kompletnie niewtajemniczeni w tematykę cuckoldu, szczerze to pewnie myśleli, że są bardzo sprytni, że udało im się wyrwać moją żonkę:), no cóż prawda była inna. Więc tam na pewno taki klimat nie wchodziłby w grę. Ale wracając do meritum, to pewne szanse na taki klimat są. Rozmawiałem z żoną na ten temat i muszę przyznać, że początkowo była zupełnie przeciwko, ale teraz jakby zmieniła zdanie, czuje że się waha. Oczywiście jak już się przekona, to będziemy kogoś szukać, a to pewnie nie będzie takie proste.

Zazdroszczę już tym z was, którzy mieli takie klimaty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę już tym z was, którzy mieli takie klimaty.

uwierz naprawdę masz czego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez uwielbiam sie zabawiac z moja kobietka wspolnie z drugim facetem z tym ze ja dyktuje warunkiglownie z tego powodu ze znam swoje kochanie i wiem co lubi. Powiem jednak szczerze ze znalesc konkretnego fajnego faceta to ciezka sprawa .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem jednak szczerze ze znalesc konkretnego fajnego faceta to ciezka sprawa .

niestety graniczy z cudem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...