Skocz do zawartości
slodziakikociaki

mlodego przystojengo.

Rekomendowane odpowiedzi

Juz pisze o co chodzi i jaki jest plan.

Jestesmy z woj. Podlaskiego.   razem kilka dobrych lat. 

fanatazie o tym 2 chodzą już od dawna i czas je zrealizowac.

Szukam chlopaka - faceta do 35 ?  zee sprzetem  srednim  duzym   mały raczej odpada ale nie przekreslamy.   Chce nawiazac kontakt z facetam  ktory przyjedzie do nas na 2 - 3 godz moze wieczor caly ktory  bedzie  delikatnie zabawiał sie z kocviakiem na moich oczach  ktory zrozumie ze to nasz pierszwy raz i nie bedzie  nac halny  ktory zechhce nawiazac  wpolny kongtak  :)    

musisz byc przystojany  i mega dyskretny :)

ja bym ubral ja dla ciebie a pozniej usiadl na fotelu i patrzyl jak sie nia zabawiasz ona pieknie obciaga  piersi ma  duze  tyleczek zajebisty  a cipeczka wiecznie mokra ;) 

wypijmy razem piwo czy tez coś lepieszgo :) niech ona dla nas pochodzi w sexi bielizie niech  pobawi sie twoim kutaseem przy mnie  - chce to widziec chce zrobic jej prezen czekam   na propozycj epod postem jesli jeszcze skrzyna nie bedzie zablokowana wyslij zdjeecie  do nas w wiadomosci :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...