Skocz do zawartości
Zouza

K + K, czyli o wyobrażeniach w zderzeniu z rzeczywistością

Rekomendowane odpowiedzi

Setki razy czytałam o tym jak to Panowie pragną zobaczyć dwie Kobiety "w akcji".

Ale...

Czasami wyobrażenia, a rzeczywistość, baaaaardzo się rozmijają.

Jak sobie wyobrażacie?

A jeśli przeżyliście - było tak, jak sobie wyobrażaliście? Jeśli tak - to jak? Jeśli nie - jaka była rozbieżność?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż.. 100% satyswakcji :) żadnego zawodu, sama przyjemność. Smaku dodało to że nie były to "tylko" dwie kobiety, ale była to moja K z kobietą. Tak więc jeśli widok dwóch pań jest zajefajny, to widok pań z ukochaną w roli głównej mnoży tą przyjemność w nieskończoność. :)

ps. jedyny minus.. mało!!! (k)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Setki razy czytałam o tym jak to Panowie pragną zobaczyć dwie Kobiety "w akcji".

Ale...

Czasami wyobrażenia, a rzeczywistość, baaaaardzo się rozmijają.

Jak sobie wyobrażacie?

A jeśli przeżyliście - było tak, jak sobie wyobrażaliście? Jeśli tak - to jak? Jeśli nie - jaka była rozbieżność?

Temat pozornie prosty, a realnie złożony. Generalnie to super sprawa. Wszystko zależy od dobrania się pań. Bywa, że jedna jest subtelna, a druga konkretna. Co może dać genialny rezultat, albo kiepski. Albo jedna bardziej zadbana, a druga , hm, mniej. albo jakiś rozjazd w poczuciu humoru. Jeśli jedna czerpie z drugiej i się sobie odwzajemniają i reagują podobnym poczuciem humoru - jest bosko. W większym gronie pań trzeba więcej rzeczy zgrać.

Rozbieżność bywa wtedy, kiedy jedna z pań jest autentyczną bi (ewentualnie klasyczną lesbijką), a drugiej się tylko zdaje, że jest bi, albo chce sobie to wmówić. Wtedy klimat zmysłowy zwykle się nie wytwarza, albo po chwili uniesienia siada.

natomiast jak wszystko działa, a działa dosyć często (wg nauki, duży odsetek kobiet jest naturalnymi biseksualistkami), wtedy niech się raj schowa ze swoimi aktrakcjami ! Bledną.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedna jest subtelna, a druga konkretna

Raczej subtelna, a druga mocno wyuzdana.

Subtelność jest jak najbardziej konkretna.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, nie byłam, nie jestem i raczej już subtelna nie będę. Nie w seksie.  :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej subtelna, a druga mocno wyuzdana.

Subtelność jest jak najbardziej konkretna.

tak jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...