Skocz do zawartości
Dante Alighieri

Nietypowa fantazja nietypowego rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

P.S.
Wiem,że fantazja jest cholernie trudna do zrealizowania.
Ale kiedyś tak samo myślałem o swojej fantazji, by zostać byczkiem...

Zmien grupe na bull i po sprawie.

A jak juz namowisz swoja Pania na zabawy z inna Pania, to ponownie zmien na Kochanek, a jak zabawi sie z innym Panem, to na Rogacz. A ona...., o ile zechce sie zarejstrowac, to odpowiednio Rogatka lub Hot Wife.

Grupe preferencji, mozna odpowiednio zmieniac, tak jak zmieniaja sie nasze wlasne preferencje i upodobania.

Mi glownie chodzilo, o moim zdaniem , bledne zatytuowanie tematu, co wprowadza w blad.

A to glownie dlatego, ze namowienie partnerki na sex z inna kobieta ku wlasnej uciesze, nijak ma sie do rogaczenia i nazwanie sie "nietypowym rogaczem" :s:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

namowienie partnerki na sex z inna kobieta ku wlasnej uciesze, nijak ma sie do rogaczenia i nazwanie sie "nietypowym rogaczem"

A czym różni się  namówienie partnerki na seks z inną kobietą od namówienia na seks z innym mężczyzną, ku własnej uciesze rzecz jasna?

No dobra, płeć. Tylko płeć. IMHO.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czym różni się  namówienie partnerki na seks z inną kobietą od namówienia na seks z innym mężczyzną, ku własnej uciesze rzecz jasna?

No dobra, płeć. Tylko płeć. IMHO.

Dziękuję za wyręczenie mnie w zasdaniu tego pytania :)

Zakładając, że żona mnie zdradzi zostałbym rogaczem właśnie, a że zdradziłaby mnie z kobietą to byłbym rogaczem nitypowym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a że zdradziłaby mnie z kobietą to byłbym rogaczem nitypowym.

No to jesli zostalbys po tym rogaczem, to raczej ja jestem niekumaty :s:

I naprawde prosze forumowiczow bardziej obytych w nazewnictwie i terminologi o wyprowadzenie mnie z bledu :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jesli zostalbys po tym rogaczem, to raczej ja jestem niekumaty :s:

I naprawde prosze forumowiczow bardziej obytych w nazewnictwie i terminologi o wyprowadzenie mnie z bledu :facepalm:

Może nie jestem bardziej obyta  w nazewnictwie i terminologii,ale czy rogaczem zostaje się po zdradzie, czy wyłącznie po zdradzie partnerki z facetem?

Bo - jak dla mnie - zdrada za  przyzwoleniem płci nie określa! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo - jak dla mnie - zdrada za przyzwoleniem płci nie określa! :)

OK, to wowczas chyba grupa preferencji nie taka ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A  tu 100% racji. :)

Autor powinien przemyśleć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..a mnie sie wydaje, że próba sklasyfikowania wszystkiego na siłe, mija sie z celem.. Kiedyś bezskurecznie próbowałem zmienić grupe na swingers, ale sie nie udało.. Teraz dałem sobie spokój, bo to bez znaczenia. Ostatecznie nie ma takiej grupy, do której można by zaliczyć moją K i mnie.

swingers? owszem dotego nam najbliżej, ale skoro spotykamy sie też osobno, to cuckold.. Tylko że co to za cuckold, skoro osobno, ale równocześnie.. Tak więc moja K jest hot wife i rogaczką jednocześnie, w tym samym czasie. Dokładnie jest wtedy ze mną. Spotykamy się też we troje, najczęściej we troje. Jednak ani to cuckold ani swing. Były też spotkania K, podczas gdy ja w domu oglądałem telewizje, jednak tak żadko.. no i sensem takich spotkań jest czerpanie podniecenia gdy "ona" to robi a ja jestem w domu. Problem w tym, że ja tego podniecenia nie czuje, poprostu nic.. Zazdrości też nie ma żadnej. Podniecenie pojawia sie tylko gdy jesteśmy razem.

Konia z rzędem temu, kto nas sklasyfikuje.. bo nie będziemy przecież zmieniać preferencji co chwile, zgodnie z sytuacją na daną chwile. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konia z rzędem temu, kto nas sklasyfikuje..

To z Waszego opisu wynika, ze jak najbardziej swingersi jestescie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie tak.. :) Chciałem nawet zmienić preferencje, ale chyba coś robiłem nie tak i sie nie udało..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...