Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jaki jest wpływ Cuckold na życie codzienne

Rekomendowane odpowiedzi

och... myślę, że ów wpływ ewoluuje wraz ze mną i moimi doświadczeniami

rok temu, tuż po zaistnieniu... OOOOSZAAAAAAAAAALAŁAM.... jak opętana wpadłam w wir czytania forum, spotkań zdradkowych, zaniedbując totalnie (przez brak czasu) wiele innych obszarów, wpadłam po uszy, dopamina przysłoniła mi cały świat... bo taka jestem... jak mnie coś zainteresuje, to czytam czytam, dłubię, drążę, chcę wiedzieć więcej i więcej i jeszcze więcej

no to się dowiedziałam :D i teraz z lekka się uspokoiłam, ma mniejszy wpływ bo już nie jest dla mnie taką nowością, teraz mam z tym doświadczeniem kolejne nowe emocje, poznawanie siebie w tymże, tej innej, spokojniejszej, mniej ciekawej a bardziej już świadomej... jest boleśniej co nie znaczy, że gorzej... diametralnie inaczej

aktualnie mam tak, że mogę a nie muszę, wcześniej jakiś wewnętrzny imperatyw pchał mnie mocno w doświadczanie, w uczenie się... może można to porównać do nauki języka obcego? już umiem nieco mówić, już potrafię zrozumieć a teraz jest okres ćwiczenia nowych słówek, które pozwolą prowadzić mi ciekawszą konwersację...

do poligloty mi daleko, ale też się do tego nie spieszę...

seks we dwoje, po fazie mojego faktycznego fizycznego przeorania natężeniem seksu i doznań, ponownie staje się atrakcyjny... i tak wyszedł na pierwsze miejsce ... czyli zajął prawidłową pozycję... grzeszki owszem, ale mają być wisienką na torcie a nie tortem :)

tak jest na dzisiaj, ale znowu ryję forum, czytam te same tematy co rok temu, czytam je i zupełnie nowe w nich odkrywam, znowu się uczę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...