Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jaki jest wpływ Cuckold na życie codzienne

Rekomendowane odpowiedzi

Nasze zabawy pozamałżeńskie bardzo zmieniły nasze życie. Zawsze byliśmy sobie bliscy, czuli wobec siebie, ale w sypialni czegoś już brakowało. Teraz dostaliśmy pozytywnego kopa, który wciąż nas napędza.

Nie zawsze jest różowo, bo pojawiają się też niechciane emocje jak złość, zazdrość, rozczarowania. Ale rozwiązywanie problemów dodatkowo nas scala.

Cały czas dogrywamy pewne kwestie, ustalamy reguły, tak by bilans korzyści był dodatni. 

Na pewno trudno jest już zrezygnować z takiego stylu życia.

Spotkania są rzadkie, ale tym bardziej z utęsknieniem na nie czekam.

Potrzebuje ich, zarówno moich jak i męża, jestem chyba uzależniona :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Podsycanie ognia" w związku, nie za pomocą drewienek, ale benzyny...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalna ludzka zazdrość o uwagę, o myśli, mniej o seks.

Nasze niekończące się rozmowy na ten temat, poważne i niepoważne. No i jak tu powiedzieć, że to nie wpływa na życie, wpływa, zmienia, koloruje itd, itp :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A pewnie, że wpływa... I to jest poważny probierz. Czasem ten rollercoaster boleśnie uświadamia nam słabości naszych związków.

Mam nawet taką teorię, że albo się coś przez ZK rozpierdoli, albo wzmocni.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, jasne, wszystko to prawda. Pokaż mi związek, który nie ma pęknięć. Tylko, kurwa, bez propagandy sukcesu!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podbije temat, zeby juz nie tworzyc nowego. Pytanie do tych doświadczonych:

A czy na dłuższą metę cuckold powoduje u was niechęć do sexu tylko we dwoje? Czy ktoś  z Was tak się uzależnił od trójkątów albo zabaw z kochankiem, że już nie chciał takiego spokojnego seksu ze swoja Hotką, bo na samą myśl juz się człowiekowi nudziło? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poznanie kochanki, pary, to dla mnie jak nowa książka, czasem dwu tomowa :).

Bywa , że to lekka lektura, czasem bardzo interesująca, głęboka, daleka podróż

Książka zawsze coś po sobie we mnie zostawia, czasem mniej, czasem przewraca cały pogląd świata.

Relacja z moją żoną, to nasza wspólna książka, piszemy ją we dwoje.

Jako Kochanek, nie bezgram po cudzej książce, nie robie notatek na marginesach. Mogę być bohaterem jednego, może kilku rozdziałów, ale tylko bohaterem.

Wiec czy cuckold wpływa, zdecydowanie tak.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podbije temat, zeby juz nie tworzyc nowego. Pytanie do tych doświadczonych: A czy na dłuższą metę cuckold powoduje u was niechęć do sexu tylko we dwoje? Czy ktoś  z Was tak się uzależnił od trójkątów albo zabaw z kochankiem, że już nie chciał takiego spokojnego seksu ze swoja Hotką, bo na samą myśl juz się człowiekowi nudziło? 

Tak na samą myśl to mi się jeszcze raczej nie znudziło :redevil: 

chociaż muszę przyznać, że mam czasami wrażenie, że bodźce które, docierają do mnie podczas tego "grzeczniejszego" ;) seksu z czasem są o wiele słabsze. Niestety jak to mówią im dalej w las tym ciemniej ;)

Jeśli seks w związku przestaje Ci sprawiać frajdę taką jak wcześniej, może po prostu potrzebujesz krótkiej przerwy od tych mocniejszych wrażeń a wtedy wszystko powinno wrócić do normy.

W sumie dobrze że o tym piszesz, bo mam wrażenie że pomimo tego że wszyscy dostrzegamy te pozytywne wpływy cuckoldu tylko nieliczni decydują się i mają odwagę powiedzieć i rozmawiać również o tych negatywnych, a one też się pojawiają jak kilka osób zauważyło.

Czasami pojawia się zazdrość czasami inny negatywny czynnik ale pomimo tego najważniejsze w tym chyba jest to, żeby wspólnie przeciwdziałać, znajdować kompromis do zaistniałej sytuacji a nie stać bezczynnie jeśli coś idzie nie tak jakbyśmy chcieli lub wcześniej zakładali.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy na dłuższą metę cuckold powoduje u was niechęć do sexu tylko we dwoje? Czy ktoś  z Was tak się uzależnił od trójkątów albo zabaw z kochankiem, że już nie chciał takiego spokojnego seksu ze swoja Hotką, bo na samą myśl juz się człowiekowi nudziło?

Nie nie powoduje. Lubie seks we dwoje i nie ma tu znaczenia czy to jest małżeński seks czy ten poza. Nie wiem też dlaczego zakładasz, że ze swoją kobieta seks jest spokojny czy rutynowy, czasami jest wręcz odwrotnie bo to co zostało już wypracowane, to  co o sobie wiemy sprawia, że ów seks przestaje być kompromisowy i skrępowany. Innymi słowy lubię seks na tyle, ze mi się nigdy nie znudzi  :sex1:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś jest w tym co piszecie...

Dla mnie cuckold jest jak morska fala...

Jak jest przypływ to rozpala mnie do granic, powraca w każdej fantazji, dodaje pikanterii zbliżeniom.

Jak odpływ to żałuję, że sam do niego dążę, że podsycam Jej chęć do "poznawania świata"

Taki niestabilny :) zależny do fazy księżyca 

A tak ogólni w codziennym życiu ... wydaje mi się, że same pozytywy.

Seks świetny, namiętny, choć ja na codzień aż tyle o nim nie myślę...

Co innego moja Pani - u niej widać wpływ na codzienną aktywność - jest uśmiechnięta, bardziej otwarta i pewna siebie, choć czasem może trochę zajęta marzeniami i planami :)

To co pewne w żadnym stopniu ni naruszyło to naszych relacji. Wręcz zbliżyło nas do siebie ucząc dzielić się największymi marzeniami, głupimi czasem i nierealnymi fantazjami - co wydaje mi się niemożliwe w "tradycyjnym" związku. Nauczyło nas bezgranicznie ufać sobie. To niełatwe  :facepalm: niestety :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...