Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

M. A gdzie byłaś na nocy saunowej....my z zonka czesto bywamy w krakowie. Choć termy rzymskie w czeladzi ... rewelacja...tylko kawalek drogi od krakowa

Ja dopiero zaczynam przygodę z saunowaniem, także żaden ze mnie ekspert, chyba, że ekspert od medali z buziaków :P

A o Czeladzi słyszałam bardzo wiele pozytywnych opinii i pewnie będę chciała zabrać tam Mencziego. Na Pw odpiszę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może żonki rogaczy, które mężowi nie łykają lub w dupkę nie pozwalają wsadzić, pozwalają na to obcemu i spełniają jego oczekiwania bo widzą w nim dominującego samca. Takiego ogiera, który i tak zrobi swoje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może żonki rogaczy, które mężowi nie łykają lub w dupkę nie pozwalają wsadzić, pozwalają na to obcemu i spełniają jego oczekiwania bo widzą w nim dominującego samca. Takiego ogiera, który i tak zrobi swoje.

Paro Rogaczy myślę że może czasem tak jest, ale tak rzadko, rzadko, gdyż nie każdy rogacz jest uległy i motywowanie wszystkiego dominującym bullem jest słabe.
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnie. Najbardziej kręci mnie myśl że moja żona robi z kochankiem coś czego ze mną nie robiła choć wydaje mi sie ze takich rzeczy juz chyba nie ma. No ale chyba nikt nie zna do końca swojej kobiety. Chciałbym wtedy oglądać żonę z ukrycia. Nie chciałbym zeby wiedziała ze ją obserwuje. Tak jak ktoś wyżej napisał może tak być ze kobieta z mężem może sie krępować niektórych rzeczy a z kochankiem idzie na całość!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...