Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

przecież cały układ cuckold polega na pozornej lub faktycznej dominacji kochanka ....

Faktycznie dominująca jest jedynie twoja pozorna wiedza na ten temat.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie dominująca jest jedynie twoja pozorna wiedza na ten temat.

Sorry nie znam Twojej experencji w temacie .... ale moja Pani miała ok. 20-30 partnerów

Żyliśmy w trójkącie raz ok 2 lat drugi raz 3 lata więc mam wrażenie że wiem o czy mówię 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry nie znam Twojej experencji w temacie .... ale moja Pani miała ok. 20-30 partnerów Żyliśmy w trójkącie raz ok 2 lat drugi raz 3 lata więc mam wrażenie że wiem o czy mówię

Z całym szacunkiem, twoja experencja w temacie ogranicza się do preferencji twojej Pani w takowym układzie. A to nie oznacza jeszcze, że definicja cuckoldu została wykuta w skale na podstawie jedynie tejże experencji.  Dla przypomnienia - cuckold, jako rzeczownik, to mężczyzna czerpiący przyjemność z tego, że jego żona lub partnerka uprawia seks z innymi mężczyznami. Jako czasownik to po prostu popularne przyprawianie rogów. Bez wzmianki o jakiejkolwiek dominacji tegoż kochanka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kurwa jaką chciałbyś mieć experencję opieram się na swoich doświadczeniach i swoich preferencjach .....

cudzych nie znam ..... jakby co luknij na moje opowiadanko pt. extreme

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wystarczyłoby, byś mówił o swoich doświadczeniach jak o swoich doświadczeniach, a nie jak o prawdzie objawionej, słusznej i jedynej. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kurwa jaką chciałbyś mieć experencję opieram się na swoich doświadczeniach i swoich preferencjach ..... cudzych nie znam ..... jakby co luknij na moje opowiadanko pt. extreme

Nie irytuj się tak bo swoją Panią obudzisz. Doświadczenia i preferencje buduj, rzecz jasna, na swoich experencjach ale jak chcesz nam tu serwować nowe DEFINICJE to bardzo cię proszę opieraj je, kurwa, na czymś bardziej formalnym niż własne opowiadanka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza nie przypierdalaj się do mnie piszę tylko i wyłącznie na podstawie moich doświadczeń !!!!!!

a że cienki jestem w temacie to proszę o wybaczenie szanowne wszechdoświadczone ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się do Ciebie przypierdolę, to - możesz mi wierzyć - odczujesz to dosyć nieprzyjemnie.

Pohamuj więc swe rozedrgane nerwy, melisy się napij. A, bądź łaskaw nie pierdolić głupot o prawdziwej lub wyimaginowanej dominacji kochanka, bo - jak słusznie zauważyłeś, choć innymi słowy - gówno o tym wiesz, biorąc pod uwagę Twoje experencje, które są bardzo ograniczone. Liczba partnerów Twojej Żony tu nic nie zmienia, bo sam układ jest niezmienny. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Melisa mi szkodzi na wątrobę wolę szkocką nie wątpię że możesz mi przypierdolić jakby nie było z okazji funkcji ....

Kiedyś dawno temu ..... pewien sensowny skądinąd facet powiedział , że jeżeli coś mówisz , to jest to twoje zdanie

określniki pt. ....ja uważam ...ja myślę .,.... są formą asekuracji  ....

Więc to co piszę opieram na swoich przemyśleniach i doświadczeniach ......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pas. Katarynka górą. Dobrej nocy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...