Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakaś Hotka to wyjaśni. Prosimy uprzejmie :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się, że przed spotkaniem mąż pewnej Hotki napisał mi, że ona nie lubi analu... a podczas spotkanie okazało się, że anal nie był jej obcy bo przyjęła mnie bez żadnego ale... jej mąż był bardzo zdziwiony i potem mówił, że on nie ma szans na wejście w tę dziurkę :) więc coś w tym jest.....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to bardzo fajna sprawa jeśli mężatka robi z Tobą to czego odmawia mężowi :-) To sprawia, że Pan jeszcze bardziej podkreśla swoją dominację a rogacz uległość... i obu to kręci :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego kochanek miałby dostać więcej? Chyba tylko dlatego, że rogacz tak właśnie by chciał.

BTW - czego nie dałam mężowi, co inny mógły dostać? Hmm... Żal mi was trochę, chłopcy, którym żony ciągle czegoś nie dają.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ukochana żonka anal zrobiła najpierw z kochankiem i to już na drugim spotkaniu. Od tamtego czasu robiła to za każdym razem. Ja musiałem zaś czekać na to prawie dwa lata.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ... moi Kochankowie i kochankowie nigdy nie dostali niczego ponad to co chciał i dostał Mąż ... Nawet nie wiem dlaczego. Mój Mąż po prostu dostaje ode mnie wszystko w różnych okolicznościach, a Oni wybiórczo w zależności od okoliczności.

Za to jest coś, co dostała pewna Kochanka mojego Męża od Niego a ja nie dostałam ... i chyba nie dostanę NIGDY ;) Mianowicie romantyczna wspólna kąpiel pod prysznicem, głaskanie i mydlenie ciała i takie tam... :) W wodzie którą lubi mój Małżonek ja bym zamarzła ... w wodzie którą lubię ja On by się zagotował :lach:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakaś Hotka to wyjaśni. Prosimy uprzejmie :)

Proszę uprzejmie.

To, jestem tego pewna (przepytane, przepytane, choć przyznaję - nie u Hotek ;) ) - Kobiety się wstydzą. Jakiś tam facet, który dziś jest, jutro nie ma - otwiera. Stały partner, narzeczony, mąż - "co on o mnie pomyśli". ;)

Żal mi was trochę, chłopcy, którym żony ciągle czegoś nie dają.

A dlaczego żal? :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego żal? :D

Z perspektywy faceta- nie uległej suki czy innego zdominowanego - to jest poprostu nie miłe uczucie i towarzyszy temu u mnie duże wkurwienie. Przykładz: nawet tu nie chodzi o sex, ale o pisanie i nakręcanie przez maile i smsy w ciągu dnia. Ze mną moja partnerka bardzo sporadycznie i "na odwal się" koresponduje w taki sposób, a gdy jednemu kolesiowi pojebały się baby i zainteresowanie przeniósł na moją drugą połówkę, to ta pisała z nim całe elaboraty na temat: "co mi tu zrobisz" - bez mojej wiedzy i akceptacji.

Na zakończenie, żeby nie było że się do tematu nie przyłożyłem pokazuje jeden ze sposobów, w jaki opowiedziałem jej mój sen erotyczy z nią w roli głownej, odzew był mizerny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bazyl każdy ma inaczej i to jest piękne bo dzięki temu nie ma nudy . Są układy w których kochanek ma na coś wyłączność , a nawet takie w których ma wyłączność na sex , a są i takie kiedy to mąż jest w pozycji dominującej .... co kto lubi .... oczywiście pod warunkiem akceptacji takiego układu przez wszystkie strony .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że każdy ma inaczej - dlatego napisałem, że u mnie to jest nie do przyjęcia. A reszta niech się bawi jak chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...