Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

A nagie plaże są takie fajne:)

Czy ja wiem? Puki nie spróbuję, to się nie przekonam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są fajne, nawet bardzo. Pierwszy raz byłem w tamtym roku i się zakochałem w nagich plażach. W tym roku też na taką się wybiorę, szkoda tylko, że trzeba tak daleko jechać, na Mazurach nie ma ani jednej. Daj znać, jak Alka wróci.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i się zakochałem w nagich plażach.

ja mam zupelnie inaczej: zakochuje sie w nagich paniach na nagich plazach. W pustej ptazy troche trudniej sie zakochac, ale podobno dla chcacego nic trudnego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam zupelnie inaczej: zakochuje sie w nagich paniach na nagich plazach. W pustej ptazy troche trudniej sie zakochac, ale podobno dla chcacego nic trudnego.

Wiesz, pod pojęciem "nagie plaże" rozumiem nie tylko piasek, słońce i wodę, także plażowiczów (w szczególności plażowiczki) i ten klimat swobody i braku skrępowania. Najfajniejsze jak znajomi odwiedzają się wzajemnie i stoją grupki golasów nie przejmujący się drobnymi wadami, każdy na swój sposób piękny.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stoją grupki golasów nie przejmujący się drobnymi wadami, każdy na swój sposób piękny.

I to do mnie przemawia. Czas pokaże czy i kiedy spróbujemy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to do mnie przemawia. Czas pokaże czy i kiedy spróbujemy.

to możemy pojechać razem :) we czwórkę 

choćby na cały jeden dzień, taki wypad z R zrobiliśmy w zeszłym roku...

dojechaliśmy na 11.00 z koszyczkiem piknikowym by z plaży nie umykać, i wystartwoaliśmy do wawy o 20, stojąc dłuuugo w gigantycznym korku po cudownie spędzonym dniu, dalej delektując się czasem razem ze sobą spędzanym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko piasek, słońce i wodę, także plażowiczów (w szczególności plażowiczki) i ten klimat swobody i braku skrępowania.

Plaza to genialne zjawisko i kultura. Nawet nieco lepsze niz 10567 odcinki serialu "M jak zatancz ze mna".  Jak ktos na plazy nie jest goly to i tak jest goly.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to możemy pojechać razem :) we czwórkę 

choćby na cały jeden dzień, taki wypad z R zrobiliśmy w zeszłym roku...

dojechaliśmy na 11.00 z koszyczkiem piknikowym by z plaży nie umykać, i wystartwoaliśmy do wawy o 20, stojąc dłuuugo w gigantycznym korku po cudownie spędzonym dniu, dalej delektując się czasem razem ze sobą spędzanym :)

Iko, właśnie straciłam dziewictwo jeśli chodzi o poprawne saunowanie. Byłam na nocy saunowej i było świetnie (pewnie to też zasługa znakomitego przewodnika :* ). Już nie mogę się doczekać następnego saunowania. Jestem też gotowa na kolejne wyzwania  ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, właśnie straciłam dziewictwo jeśli chodzi o poprawne saunowanie.

Rety! az sie boje. Nie tego, ze stracilem dziewictwo, bo to by bylo pol biedy, albo nawet zadna bieda, ale ze moze nie wiem, na czym polega poprawne saunowanie. Na czym?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rety! az sie boje. Nie tego, ze stracilem dziewictwo, bo to by bylo pol biedy, albo nawet zadna bieda, ale ze moze nie wiem, na czym polega poprawne saunowanie. Na czym?

Zapraszam do tematów Jansa ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...