Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek walery149

Żona jak jest z kochankiem jest tylko jego ja mogę tylko patrzyć, dopiero jak kochanek odjedzie mogę sobie włożyć w jeszcze luzniutką ospermioną cipunię. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swoją żoną robiłem już raczej wszystko co można robić we dwoje.

U mnie raczej wyglądało by to tak że żona zaczęła by np. połykać spermę kochankowi a mnie odmawiać.

Może jeszcze jakby dawała się upokarzać kochankowi.Gdyby nazywał ją kurwą i kazał żeby tak mówiła o sobie.bo jej nie włoży.Albo nie da possać.Gdyby godziła się na sikanie na siebie i picie moczu kochanka.To tego nie przerabialiśmy.

Ale normalnie to tak jak mówiłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i stało się (a raczej stanie). Alka dała się namówić na coś, na co od dawna mi odmawiała. Chyba że stchórzy ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i stało się (a raczej stanie). Alka dała się namówić na coś, na co od dawna mi odmawiała. Chyba że stchórzy ;)

Uchylisz rąbka tajemnicy? ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uchylisz rąbka tajemnicy? ;-)

A jak stchórzy? 

Pojechała na noc saunową - a ani na nagą plażę ani na sauny wyciągnąć jej nie mogłem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z kochankiem pojechała?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie emocje? Z dziećmi zostałem.

Może później ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nagie plaże są takie fajne:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...