Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też. Bardziej łopatologicznie nie umiem. ;)  

jakby nie było z okazji funkcji ....

Nie funkcji, z pozycji Hotki. Ale, oczywiście, to też do Ciebie nie dotrze, prawda? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Zou .... masz rację....  całuję Twe stopy i proszę o wybaczenie .....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza nie przypierdalaj się do mnie

No, ja bym Cie wylaczyla za cos takiego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza nie przypierdalaj się do mnie

Miałem Cie wyrzucić, ale zrobię inaczej, zakuty łbie. Pójdziesz do karnej grupy gdzie przypomnisz sobie co to jest szacunek dla HW na tym Forum. Jak wrócisz, to jeszcze przeprosisz Zuzę i wszystkie panie, które są zniesmaczone faktem, że masz zakuty łeb. Jeżeli moja interpretacja Ci się nie spodoba i zechcesz wyrazić swoją opinię, wtedy Ci twój zakuty łeb utnę i nigdy więcej nie wypowiesz nawet słowa na tym forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Melisa mi szkodzi na wątrobę wolę szkocką nie wątpię że możesz mi przypierdolić jakby nie było z okazji funkcji ....

Kiedyś dawno temu ..... pewien sensowny skądinąd facet powiedział , że jeżeli coś mówisz , to jest to twoje zdanie

określniki pt. ....ja uważam ...ja myślę .,.... są formą asekuracji  ....

Więc to co piszę opieram na swoich przemyśleniach i doświadczeniach ......

Mamy jeszcze na świecie kilku mędrców, którzy z pozycji swojej jaskini, głoszą prawdę objawioną, jakoby ziemię pdtrzymywały 3 święte słonie, stojące na skorupie wielgachnego żółwia. Fajny skansen i z grzeczności nie wyśmiewam tych opinii, dopóki jako gość tam bywam, jednak, gdy mędrcy wyłażą z owej jaskini i zaczynają dyrdymały opowiadać wszem i wobec, na śmiech się narażaja jedynie...

To ile tych słoni widzisz...?

Miałem Cie wyrzucić, ale zrobię inaczej, zakuty łbie. Pójdziesz do karnej grupy gdzie przypomnisz sobie co to jest szacunek dla HW na tym Forum. Jak wrócisz, to jeszcze przeprosisz Zuzę i wszystkie panie, które są zniesmaczone faktem, że masz zakuty łeb. Jeżeli moja interpretacja Ci się nie spodoba i zechcesz wyrazić swoją opinię, wtedy Ci twój zakuty łeb utnę i nigdy więcej nie wypowiesz nawet słowa na tym forum.

Hahahahaha....

Oto jak kończą się opowieści o świętych słoniach......;)

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy są takie rzeczy które zrobiłyście/wasze partnerki zrobiły z kochankiem jako pierwszym? Lub chcielibyście, żeby to kochanek był pierwszym który zrobi coś wyjątkowego z hotką, niedostępnego dla jej stałego partnera?

Mnie na przykład bardzo kręci, gdy kobieta mówi mi, że nigdy nie połykała, że z własnym facetem nigdy nie miała ochoty tego zrobić. Jest jakaś podniecająca energia w momencie gdy rogacz patrz jak jego hotka połyka moje nasienie, czego nigdy nie zrobiła dla niego.

A wy co o tym myślicie? :)

Bardzo dobry temat. Szkoda, że zmarł.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam Red trochę pod wpływem go rozmydliłem a potem Sem wyciszył na 2 tygodnie moje niewczesne dywagacje :limo: .

A masz rację temat jest ciekawy .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja zona też robi rzeczy których nie robiła daje się tarmosić ściskać za usta czy bić ,gdzie mi nie wolno było nigdy ,o rozmowach sms nie wspomną ze mną czasem masz zdjęcie po prośbach a tak robić co jej każą jakie chcą ujęcia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas był to anal, długo naciskałem na żonę, żeby pozwoliła mi tam wejść, niestety nic z tego. Kochankowi pozwoliła na to już na pierwszym spotkaniu, powiem więcej, mógł się nawet tam spuścić. Ja do dziś dnia nie dostąpiłem zaszczytu penetracji jej drugiej dziurki :( .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się, że przed spotkaniem mąż pewnej Hotki napisał mi, że ona nie lubi analu... a podczas spotkanie okazało się, że anal nie był jej obcy bo przyjęła mnie bez żadnego ale... jej mąż był bardzo zdziwiony i potem mówił, że on nie ma szans na wejście w tę dziurkę :) więc coś w tym jest.....

U NAS BYŁO TAK SAMO GOŚĆ WALIŁ JĄ W TYŁEM JA NAWET NIE WIEDZIAŁEM BYŁEM POD SPODEM , ON MI POWIEDZIAŁ ZA KILKA DNI ,pytałem Hotki to powiedziała że mi nie pozwoli 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...