Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Z perspektywy faceta- nie uległej suki czy innego zdominowanego - to jest poprostu nie miłe uczucie i towarzyszy temu u mnie duże wkurwienie.

Czytanie jest wielką tajemnicą. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z nieco innej strony: kochanka bardzo chciała, bym się z nią kochał w jej (i jej męża) zupełnie nowym mieszkaniu. Inauguracja i moje pierwszeństwo. Była tym pomysłem niesamowicie rozpalona.

Taki klimat: gołe okna, ściany w malowaniu, drabiny, sprzęt budowlany na podłogach, materiały wykończeniowe dookoła. pachnie świeżościąi pożądaniem. I tak się stało.

Ciekawe ... moi Kochankowie i kochankowie nigdy nie dostali niczego ponad to co chciał i dostał Mąż ... Nawet nie wiem dlaczego. Mój Mąż po prostu dostaje ode mnie wszystko w różnych okolicznościach, a Oni wybiórczo w zależności od okoliczności.

Za to jest coś, co dostała pewna Kochanka mojego Męża od Niego a ja nie dostałam ... i chyba nie dostanę NIGDY ;) Mianowicie romantyczna wspólna kąpiel pod prysznicem, głaskanie i mydlenie ciała i takie tam... :) W wodzie którą lubi mój Małżonek ja bym zamarzła ... w wodzie którą lubię ja On by się zagotował :lach:

nie da się temperatury wyważyć, pomiędzy?

Proszę uprzejmie.

To, jestem tego pewna (przepytane, przepytane, choć przyznaję - nie u Hotek ;) ) - Kobiety się wstydzą. Jakiś tam facet, który dziś jest, jutro nie ma - otwiera. Stały partner, narzeczony, mąż - "co on o mnie pomyśli". ;)

A dlaczego żal? :D

Potwierdzam. W zasadzie to specyficznie kobiece. Ale nie do końca, niejeden facet też tak ma - z żoną zwyczajniej, z kochanką swobodniej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zibi

Moze nie dokonca w tym temacie ale chyba tu pasuje, moja była nienawidziła smaku spermy nie pozwalała sie spuszczać do ust ani mi ani nikomu innemu, połyk całkowita abstrakcja. Jednak po spotkaniu z parką gdzie inna Pani zachwalal smak mojego nasienia cmokała i mlaskala, byłą trafił szlag:) od nastepnego dnia stała sie fanką i smakoszką spermy w ilościach przemysłowych. Zdrowa konkurencja potrafi zdziałać cuda :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, co do zasady Hotka daje kochankowi coś, czego nie daje rogaczowi - sex pozamałżeński (gdy jest inaczej nazwijmy to swing).

I to mnie kręci, bo chcę swoją Panią widzieć jak sukę, wyuzdaną, otwartą, traktującą radość z sexu jako wartośc samą w sobie a nie jako produkt uboczny większych zadań. 

Dlatego chcialbym by z kochankiem kochała się analnie, chodziła na sex grupowy, pozwała sobie na szybkie numerki w życiu codziennym na zakupach, w pracy, w podróży itd.

Dlatego, że byłby to dowód na chuć, na posiadanie krwi, nie wody, a możliwości jej ogrzania.

To jest coś czego posiadam, a wobec trochę lipnego temperamentu, nie bardzo byłby w stanie zagospodarować, wiec wygenerowany nadmiar chętnie bym rozdał.

Niestety moja kobieta nie potrafi tego poczuć. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Ci współczuję ..... Ale jak to kiedyś pisałem ja to mam szczęście ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie dokonca w tym temacie ale chyba tu pasuje, moja była nienawidziła smaku spermy nie pozwalała sie spuszczać do ust ani mi ani nikomu innemu, połyk całkowita abstrakcja. Jednak po spotkaniu z parką gdzie inna Pani zachwalal smak mojego nasienia cmokała i mlaskala, byłą trafił szlag:) od nastepnego dnia stała sie fanką i smakoszką spermy w ilościach przemysłowych. Zdrowa konkurencja potrafi zdziałać cuda :D

Buhahahahaha.....

Rany julek, jaki przepiękny przykład na zdrowe działanie konkurencji...

Trochę mnie przeraziły te przemysłowe ilości, ale jeśli dajesz radę, to gratulacje dla obojga :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem ale dla mnie układ cuckold polega na pewnej specyficznej dominacji Kochanka

oczywiście to moja Pani decyduje ale wiem , że im pozwala na .....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, co do zasady Hotka daje kochankowi coś, czego nie daje rogaczowi - sex pozamałżeński (gdy jest inaczej nazwijmy to swing).

I to mnie kręci, bo chcę swoją Panią widzieć jak sukę, wyuzdaną, otwartą, traktującą radość z sexu jako wartośc samą w sobie a nie jako produkt uboczny większych zadań. 

Dlatego chcialbym by z kochankiem kochała się analnie, chodziła na sex grupowy, pozwała sobie na szybkie numerki w życiu codziennym na zakupach, w pracy, w podróży itd.

Dlatego, że byłby to dowód na chuć, na posiadanie krwi, nie wody, a możliwości jej ogrzania.

To jest coś czego posiadam, a wobec trochę lipnego temperamentu, nie bardzo byłby w stanie zagospodarować, wiec wygenerowany nadmiar chętnie bym rozdał.

Niestety moja kobieta nie potrafi tego poczuć. 

Jak ja Cię dobrze rozumiem, mam dokładnie takie same oczekiwania... i taki sam zapał mojej żony.

A w kwestii formalnej kochankowie nie dostali nic, czego ja bym wcześniej nie dostał... może właśnie dlatego, że ja wcześniej dostałem już wszystko? Choć chciałbym, żeby było coś takiego, co chciałaby zrobić pierwszy raz z innym.

Aaaa, było coś takiego, spacerowała z nim nago po lesie, po seksie w aucie. A taka strasznie wstydliwa jest. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kombinujecie ..... przecież cały układ cuckold polega  na pozornej lub

faktycznej dominacji kochanka ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kombinujecie ..... przecież cały układ cuckold polega  na pozornej lub

faktycznej dominacji kochanka ....

Moze Twoj, Ktosiu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...