Skocz do zawartości
Krzytko

Pierwszeństwo kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są takie rzeczy które zrobiłyście/wasze partnerki zrobiły z kochankiem jako pierwszym? Lub chcielibyście, żeby to kochanek był pierwszym który zrobi coś wyjątkowego z hotką, niedostępnego dla jej stałego partnera?

Mnie na przykład bardzo kręci, gdy kobieta mówi mi, że nigdy nie połykała, że z własnym facetem nigdy nie miała ochoty tego zrobić. Jest jakaś podniecająca energia w momencie gdy rogacz patrz jak jego hotka połyka moje nasienie, czego nigdy nie zrobiła dla niego.

A wy co o tym myślicie? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy są takie rzeczy które zrobiłyście/wasze partnerki zrobiły z kochankiem jako pierwszym? Lub chcielibyście, żeby to kochanek był pierwszym który zrobi coś wyjątkowego z hotką, niedostępnego dla jej stałego partnera?

U nas była to druga dziurka. W sumie dwóch kochanków przede mną tego spróbowało.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku było to połknięcie podczas miłości francuskiej oraz sex analny. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas czegos takiego nie bylo, ale cuckold i takie tam :P zaczely sie po x-czasu w zwiazku, wiec sporo poeksperymentowalismy, pobawilismy sie wczesniej. chociaz gangbang bez mojego udzialu to byla akcja mojej bylej hotki, czego razem nie przezylismy wczesniej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, z tym połykaniem jest coś na rzeczy.. ;)

Co masz na myśli? :>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek VanDaren

Żona nie lubi, więc nie daje mi w dupkę, także jej widok popychanej w anala, byłby dla mnie bardzo poniżający i mega podniecający :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, z tym połykaniem jest coś na rzeczy..

Właśnie zastanawiam się o co tutaj chodzi. Gdy spytałem swoje Kochanie dostałem wymijająca odpowiedź, że "jakoś tak wyszło". Gdy próbowałem drążyć powiedziała, żebym się przestał interesować. Przy czym ja, w przeciwieństwie do Kochanka, nadal nie mam co liczyć na finał w Jej pięknych usteczkach :).  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas też z kochankiem doszło do połknięcia po oralku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...