Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Co was przekonało? jakie odczucia mieliście?

Rekomendowane odpowiedzi

Co was przekonało to bycia Hotką lub Rogaczem?

jakie odczucia mieliście gdy zaczynaliście?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś widziałem jak moja żona przyprawia mi rogi. Zupelnie przypadkowo po prostu zauważyłem jak ona mnei zdradza.

Patrzyłem zafasynowany jakby we mnie uderzył piorun. Od wtedy coś się zmieniło we mnie.

Zaczałęm o tym fantazjować, rozmawialiśmy o tym i tak się zaczęło. Żona także z czasem wsiąkła w ten temat.

Ale powiem uczciwie. To nie jest dla każdego. Lepiej robić małe kroczki.

Na przykład zacząć od oglądania wspólnie filmów o cuckold, gadać o tym, pofantazjować.

Dopiero potem zacząć od malych kroczków. Najpierw zobaczyć jak się czujemy kiedy żona dotyka obecgo faceta, i jest przez niego macana.

Jeśli to się nam podoba to przejść dalej. Pozwolić jej na seks oralny. Kręci was? Idziecie dalej, tym razem na całośc.

Myślę, że taka droga złożona z drobnych kroków jest bardzo sensowena.

Znam pewną parę która dzięki temu zorientowała się że nie są gotowi na cuckold.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co nas przekonało to wspólne sfery, które nas podniecają ale po czasie bo wczesniej ukrywaliśmy przed sobą fantazje bo każdy z nas bał się ich wyjawić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co nas przekonało to wspólne sfery, które nas podniecają ale po czasie bo wczesniej ukrywaliśmy przed sobą fantazje bo każdy z nas bał się ich wyjawić.

nie ma co ukrywać przed sobą swoich pragnień czy fantazji. moja pani po 8 latach przyznała sie ,że lubi głębokie gardło.wiedziałem o tym bo widziałem reakcje jej ciała jak to robiłem lecz zawsze zaprzeczała!!! kobiety są nieodgadnione.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sobie przeczysz - skoro widziałeś reakcje jej ciała, to wszystko zostało odgadnięte.

Kobiety tylko nie zawsze się przyznają do tego, co lubią.

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tym tematem zainteresowałem się po tym jak myślałem, że moja była mnie zdradza. Była na imprezie beze mnie, i pojawiły mi się takie myśli, co mnie zdziwiło, na początku myślałem: "jestem pojebany", ale mimo wszystko podniecało mnie to. Gdy widziałem, że Moja tańczy z innym facetem, dotyka go, on ją, to byłem cholernie zazdrosny, ale jednocześnie podniecony. W moim przypadku to wygląda tak, że myślę o tym temacie, tylko jak jestem cholernie napalony. Tak zazwyczaj na spokojnie, to mi nawet przez głowę nie przejdzie. W każdym razie, póki co wolałbym pozostać w sferze fantazji, bo czuję że dostałbym szału, gdyby ktoś miał zaspokajać moją kobietę. Jest w tym coś, coś dziwnego, innego, podniecającego, ale na praktykę MOŻE przyjdzie kiedyś czas ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tym tematem zainteresowałem się po tym jak myślałem, że moja była mnie zdradza. Była na imprezie beze mnie, i pojawiły mi się takie myśli, co mnie zdziwiło, na początku myślałem: "jestem pojebany", ale mimo wszystko podniecało mnie to. Gdy widziałem, że Moja tańczy z innym facetem, dotyka go, on ją, to byłem cholernie zazdrosny, ale jednocześnie podniecony. W moim przypadku to wygląda tak, że myślę o tym temacie, tylko jak jestem cholernie napalony. Tak zazwyczaj na spokojnie, to mi nawet przez głowę nie przejdzie. W każdym razie, póki co wolałbym pozostać w sferze fantazji, bo czuję że dostałbym szału, gdyby ktoś miał zaspokajać moją kobietę. Jest w tym coś, coś dziwnego, innego, podniecającego, ale na praktykę MOŻE przyjdzie kiedyś czas ;)

Kolejny kochanek który myśli o swojej kobiecie z innym facetem i go to podnieca.  :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo bym prosił Panie o wypowiedzi.

U większości z nas u faceta powstaje takie pragnienie, zwykle dochodzi do odkrycia przed kobietą, buntu...

A potem bywa różnie

U nas żona zaakceptowała moje fantazje, nawet, się z nimi lubi, nawet zdarzyło nam sie pójść do swingers klubu.

Ale nie doszło do przelamania, jakoś nie czuje dużej wewnętrznej potrzeby zrobienia tego.

A okoliczności, brak uroczych adorantow, czy ewidentnej zachety od innej pary. Generalnie ciągle jesteśmy in spe..

Stad pytanie literalnie do Pań, coWas przekonało do wyjscia z pata. Zrobienia decydujacego kroku, poza powszechna sytuację, kiedy zdecyzdecydowany facet namawia swoją partnerke a ona z różnych powodów nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra, a co z tymi, którzy fantazjują, a w rzeczywistości obijają twarze..? albo kobiety które fantazjują o gwałcie.. niejaki korwin stwierdził że kobiety chcą być gwałcone bo to lubią, bo fantazjują.. O tym gościu mam skrajnie złe zdanie, ale czy słysząc coś takiego można mieć lepsze?.

Stan umysłu owszem, ale czy można wyciągać aż tak daleko idące wnioski? Nie zgodze sie z twierdzeniem, że każda kobieta jeśli fantazjowała kiedykolwiek o lindzie czy "kluneju" stała sie Hot Wife. Owszem, jest to stan umysłu, ale musi też istnieć świadomość chęci realizowania tych fantazji.. Fantazje o locie w kosmos nie czynią ze mnie kosmonauty, tak jak wspomniane fantazje o bogactwie nie czynią ze mnie kulczyka..

Zgadza sie że cuckold to stan umysłu. Jednak nie forumowe treści określają co jest czym, bo to nie jest kwestia powiedzenia że coś jest czymś i basta. "wiem że nic nie wiem".. im bardziej zagłębiam sie w ten temat, poznaje coraz więcej pytań, bo o odpowiedziach na nie już nawet nie marzę. Dowiaduje sie jak niewiele wiem, a stwierdzenie że coś jest czymś i basta niewiele zmieni w stanie faktycznym.. Sejm przecież może przegłosować to że od dziś to słońce kręci sie wokół ziemi, ale czy to coś zmieni..?

Owszem, forumowe treści rozjaśniają pewien pogląd na temat, ale czasem mogą ten pogląd zaciemnić, bo forum to zlepek wypowiedzi o tym co nam sie wydaje.. Ktoś kiedyś powiedział..: "prawdą jest to, co wydaje sie mnie, czy to co wydaje sie innym?" Nawet prawda nie ma jednego oblicza, bo prawd o tym samym może być wiele..

Cuckold wg definicji, to żonaty mężczyzna czerpiący przyjemność z seksu jego żony. Ot i cała definicja cuckoldu. Do tego dochodzi wiele odmian, sposobów na osiągnięcie przyjemności, konfiguracje, itd. Jedno co cechuje cuckold, czyli bycie rogaczem, to czerpanie przyjemności z seksu swojej partnerki. Aby zaisytniał cuckold, musi zaistnieć fizycznie seks. Nie może być mowy o cuckold jeśli nie było seksu, bo to tak jak wrzątek i puszka z kawą.. Abyśmy mogli czerpać przyjemność z picia kawy, te dwa składniki muszą sie połączyć. Wprzeciwnym razie mamy tylko przesłanki, elementy, chęci, teorie, ale nie mamy tego co jest istotą, sensem, ideą..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy widziałem, że Moja tańczy z innym facetem, dotyka go, on ją, to byłem cholernie zazdrosny, ale jednocześnie podniecony.

Dlaczego wybrałeś grupę "Kochanek" a nie "Rogacz"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...