Skocz do zawartości
Kiki

Dają bierz...

Rekomendowane odpowiedzi

A: Dobrze się stało, że kobieta w końcu wyartykułowała swoje obawy. Dla mnie to jest niepojęte, że małżeństwo, przed podjęciem takiej brzmiennej w skutkach decyzji, nie rozmawia ze sobą otwarcie.

Jest jeszcze jedna uwaga, która mi się nasuwa po przeczytaniu Twojej relacji. Być może to tylko moje odczucie, ale wydaje mi się, że niespecjalnie polubiłeś męża tej kobiety i chyba go nie szanujesz. Wnioskuję to po sposobie, w jaki o nim mówisz i po tym pocałunku, "którego to widoku z premedytacją go pozbawiłeś". Nie wiem, jak się sprawy ułożą i czy będzie to parą UC (raczej nie, bo rogacz wydaje się dominujący), ale jeśli u nas kochanek by ignorował mojego partnera albo nie okazywał mu szacunku, raczej szybko skończylibyśmy znajomość. Być może jednak to nadinterpretacja. Jeśli tak, to przepraszam. Pozdrawiam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję!

Idealnie przeprowadzone spotkanie, ku uldze Pani i Twojej, a które Rogacza wkręciło jeszcze mocniej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...