Skocz do zawartości
Xavery

Saunowanie jest sexi

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno na stronie Gazety Wrocławskiej pojawił się artykuł dotyczący tematu nagości w saunach wrocławskich:

http://www.gazetawro...lowym,id,t.html

Bardzo ciekawy artykul podkreslajacy tylko fakty. W Polsce brak jest kultury saunowania bo brak jest tradycji w tym wzgledzie.

Jeszcze dwadziescia lat temu nikt nie wiedzial co to takiego sauna i do czego sluzy. Korzystali z niej tylko sportowcy.

Nie nalezy sie wiec dziwic dzisiejszym brakiem zrozumienia i akceptacji dla nagosci w miejscach publicznych.

Za 200 lat bedzie napewno inaczej w Polsce. :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że pojawiło się w tym poście wystarczająco dużo słów wyjaśnienia, porad, sugestii jak saunować

Są artykuły, opisy poszczególnych saun ....

Wydaje mi się, że w tym nurcie możemy powoli wychodzić z zagadnienia i wrócić już do kwestii tego czy, dla kogo i czy w ogóle saunowanie jest sexi.

Wszystko co związane z propozycjami, uwagami, doświadczeniami ... co jest sexi mile widziane:)

Proszę zatem o powrót do wątku

Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam ,,, pan Małż

---------------------------

Ostatnio Pani Madzia umawiała się na kolejną sesję sam na sam w saunie ze znajomym .... będzie siedziało, będzie i opis z mojej strony :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, ze w lublinie tak nie ma, albo ja nic nie trafilam... mam rodzine w lodzi wiec moze odwiedze to co poleca kocica :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on

Jako, że do Aquaparku Wrocław mam za free, to bywam dość często. Do strefy saun w sumie 1-szy raz udałem się pół roku temu i tak mi się spodobało, że teraz regularnie wypacam zło - od zawsze nago. Generalnie, to wszędzie gdzie relaks, wypoczynek i woda chodziłbym nago no ale wiadomo jak jest. Do rzeczy, podeszła ostatnio (czwartek 31.07) do mnie, uwaga, młoda laska z tekstem, że jak już wystawiam 'narządy' to może mógłbym troszkę dyskretniej i ręcznikiem  na którym siedzę zakryć krocze. Laska oczywiście w gaciach, owinięta ręcznikiem i wypudrowaną twarzą. Na początku udawałem, że jej nie rozumiem, ale nie wytrzymałem i w końcu powiedziałem co sądzę o jej komentarzu, po co chodzę do sauny i żeby nie gadała tyle bo mnie stresuje,a ja odpoczywam - lament...po ok 20 min schodzę do baseny w strefie po schodkach (kto był ten czai) i miejscu gdzie zwykli siedzieć panowie posądzani o voyeuryzm siedzi ona (chyba z matką). nie moglem, na prawdę nie mogłem się powstrzymać i wykonałem gest przeciągania się w najdogodniejszym momencie. Młoda głowa w lewo, starsza Pani uśmiech....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on

Jako, że do Aquaparku Wrocław mam za free, to bywam dość często. Do strefy saun w sumie 1-szy raz udałem się pół roku temu i tak mi się spodobało, że teraz regularnie wypacam zło - od zawsze nago. Generalnie, to wszędzie gdzie relaks, wypoczynek i woda chodziłbym nago no ale wiadomo jak jest. Do rzeczy, podeszła ostatnio (czwartek 31.07) do mnie, uwaga, młoda laska z tekstem, że jak już wystawiam 'narządy' to może mógłbym troszkę dyskretniej i ręcznikiem  na którym siedzę zakryć krocze. Laska oczywiście w gaciach, owinięta ręcznikiem i wypudrowaną twarzą. Na początku udawałem, że jej nie rozumiem, ale nie wytrzymałem i w końcu powiedziałem co sądzę o jej komentarzu, po co chodzę do sauny i żeby nie gadała tyle bo mnie stresuje,a ja odpoczywam - lament...po ok 20 min schodzę do baseny w strefie po schodkach (kto był ten czai) i miejscu gdzie zwykli siedzieć panowie posądzani o voyeuryzm siedzi ona (chyba z matką). nie moglem, na prawdę nie mogłem się powstrzymać i wykonałem gest przeciągania się w najdogodniejszym momencie. Młoda głowa w lewo, starsza Pani uśmiech....

A gdzie cokolwiek na temat sexi w saunie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie cokolwiek na temat sexi w saunie ?

on

moje kochanie jest sexi.

przepraszam za ten 'off top' - odniosłem sie do kilku postów przed moim

Wydaje mi się, że w tym nurcie możemy powoli wychodzić z zagadnienia i wrócić już do kwestii tego czy, dla kogo i czy w ogóle saunowanie jest sexi.

Wszystko co związane z propozycjami, uwagami, doświadczeniami ... co jest sexi mile widziane:)

Proszę zatem o powrót do wątku

powracając do wątku, uważam, ze saunowanie nie jest sexi, bo do tej pory chodzę tam w celu 'wypocenia zła'.

może kiedy trafimy (częściej jestem sam) na kogoś z forum zrobi się sexi, ale póki co skupiam nie trafiłem i skupiałem się na relaksie.

nie dostrzegłem też erotycznych sytuacji, poza pożeraniem wzrokiem mojego Kotka, ale to wszędzie tak jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako osoba, której klimaty cuckold są obce, nie wypowiadam się w większości tematów, ale na saunę czasem chodzę. Nierzadko spotykam tam pary. Kilka razy zdarzyło się, że kobieta wyraźnie zwracała na mnie uwagę (no co, no co, są gusta i guściki) - a jej partner, który to zauważył, najwyraźniej nie rogacz - dostawał piany z zazdrości. Nie wiem, czy to ma jakiś związek z cuckoldem, ale tak mi się skojarzyło. Dziękuję za uwagę. ^_^

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako osoba, której klimaty cuckold są obce, nie wypowiadam się w większości tematów, ale na saunę czasem chodzę. Nierzadko spotykam tam pary. Kilka razy zdarzyło się, że kobieta wyraźnie zwracała na mnie uwagę (no co, no co, są gusta i guściki) - a jej partner, który to zauważył, najwyraźniej nie rogacz - dostawał piany z zazdrości. Nie wiem, czy to ma jakiś związek z cuckoldem, ale tak mi się skojarzyło. Dziękuję za uwagę. ^_^

To co Ty tu robisz skoro są Ci obce hiuihi

Rozumiem ze to w sensie ze nie masz doswiadczenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, w teorii wiem z grubsza o co chodzi i rozumiem, że zazdrość, poczucie poniżenia i inne emocje towarzyszące zdradzie mogą stanowić silny bodziec seksualny.

Ale partnerzy nielicznych kobiet, które na saunie zaszczyciły mnie tymi charakterystycznymi spojrzeniami, jakie trudno pomylić z czymś innym, najwyraźniej nie poczuli podniecenia. :smutek3:

I to mnie też nie dziwi, że nie poczuli. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...