Skocz do zawartości
Xavery

Saunowanie jest sexi

Rekomendowane odpowiedzi

:dobre: Dobrze wiedziec na przyszlosc.

Przy okazji radze zaproponowac zaprzyjaznionym wlascicielom saun obok szczegolowego regulaminu rowniez tablice - piktogram obrazkowy wywieszany przed saunami gdzie na szybko saunowicze mogli by przed wejsciem odczytac sposob korzystania. Jest to powszechnie stosowane w innych zagranicznych saunach. Bardziej niedoswiadczeni klienci chwala sobie takie szybkie wprowadzenie porzadku w saunach.

Jesli bedziesz potrzebowal przykladow to chetnie udostepnie.

Poniewaz brak jest takiego polskiego wariantu to warto by bylo sie zastanowic nad jego wprowadzeniem.

Malo tego

Wlascicielom takze proponowalem ulotke by rozdawac klientom o zasadach saunowania

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a kto w najbliższym czasie wybiera się do TR? My planujemy "weekend dnia kobiet" spędzić w gorącej atmosferze ulubionych saun.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nie chce zaśmiecac wątku ale może komuś tez to przysłuży .

My w niedalekiej przyszłości chcemy wybrać sie do TR w Czeladzi z noclegiem w jednym z apartamentów ( takie są plany ). Mam pytanie do praktyków .

Czy może ktoś polecić lub od radzić ten pomysł . Konkretny apartament? Może lepiej spędzić noc gdzieś indziej a tu korzystać z jakiegoś pakietu usług . Może polecacie jakiś konkretny pakiet. Oczywiście ofertę term oglądałem ale nigdy nie będąc w tym miejscu nie mam wyrobionego zdania na jaki czas , jakie usługi ? Czy strefa VIP ? Jeśli ktoś ma wiedzę i chciałby coś podpowiedzieć będę zobowiązany .

Nie dodałem najważniejszego ze fajnie byłoby ten czas spędzić z kimś miłym znającym to miejsce i pokaże jak dobrze wykorzystac tam czas nie koniecznie cockoldowo !

Pozdrawiam

Snake

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylo nam dane zostawac w apartamentach bo nie ma potrzeby

Sa piekne i bez watpienia warto z tego co wiemy

Jesli zas koszty maja znaczenie to szukalbym noclegu w okolicy a do TR robilbym wypady, nawet calodniowe

Co do II czesci wypowiedzi... Pozostawiam bez komentarza

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z moja zona jesteśmy wielkimi fanami sauny

Jak tylko czas pozwala uwielbiamy taki relaks

Najczęściej jednak bez podtekstów erotycznych

Jednak kiedyś będąc przejazdem we Wrocławiu skorzystaliśmy z bardzo przyjemnej sauny w tamtejszym aquaparku - była tam usługa masażu solami i miodem dla pary w bardzo korzystnej cenie. Oczywiście zdecydowaliśmy się.

Ku naszemu zaskoczeniu pani powiodła nas do małej sauny parowej i oznajmiła ze ten masaż to samemu trzeba zrobić

Nie musze dodawać ze w tym zaciszu prywatnej sauny na masowaniu się nie skończyło :)

Było super!

Ale tak na codzień sauna bardziej kojarzy mi się z relaksem niż erotyką choć czasem na jakiejś zjawiskowa niewiast ie mój wzrok zawinił na chwile :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Czeladzi i Pałacu Saturna to trzeba już przekalkulować co Ci się bardziej opłaci i czy opłaca się brać apartament/pokój.

Zabawmy się więc w teoretyków:

Wyjazd w weekend/sobota/niedziela. Dwie osoby. Opcja, hmm, "ekonomiczna" ;)

Pokój Remusa lub Romulusa - 380 PLN doba (śniadania w cenie), w tym saunowanie w czasie pobytu gratis, czyli od godz 15 w sobotę do 12 w niedzielę.

Gdyby nocować gdzie indziej i wykorzystać do oporu czas saunowania przysługujący nam w czasie pobytu w wyżej wymienionych pokojach i w tym czasie zapłacić to licząc lekko, 160 PLN za dwie osoby/cały dzień/sobota + powiedzmy godzina jeszcze dla relaksu przed wyjazdem w niedzielę 76 PLN za dwie osoby = 236 PLN dwie osoby samo saunowanie.

A wspomnę że w cenie weekendowej mamy jeszcze śniadanie w cenie.

Tak więc na szybko reasumując te tańsze pokoje, zakładając że sporo saunujemy się opłaca :)

Przy droższych apartamentach no to już kwestia indywidualnej kalkulacji :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Czeladzi i Pałacu Saturna to trzeba już przekalkulować co Ci się bardziej opłaci i czy opłaca się brać apartament/pokój.

Zabawmy się więc w teoretyków:

Wyjazd w weekend/sobota/niedziela. Dwie osoby. Opcja, hmm, "ekonomiczna" ;)

Pokój Remusa lub Romulusa - 380 PLN doba (śniadania w cenie), w tym saunowanie w czasie pobytu gratis, czyli od godz 15 w sobotę do 12 w niedzielę.

Gdyby nocować gdzie indziej i wykorzystać do oporu czas saunowania przysługujący nam w czasie pobytu w wyżej wymienionych pokojach i w tym czasie zapłacić to licząc lekko, 160 PLN za dwie osoby/cały dzień/sobota + powiedzmy godzina jeszcze dla relaksu przed wyjazdem w niedzielę 76 PLN za dwie osoby = 236 PLN dwie osoby samo saunowanie.

A wspomnę że w cenie weekendowej mamy jeszcze śniadanie w cenie.

Tak więc na szybko reasumując te tańsze pokoje, zakładając że sporo saunujemy się opłaca :)

Przy droższych apartamentach no to już kwestia indywidualnej kalkulacji :)

Dziękuje za sugestie, zawsze to coś pomoże pomyśleć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dawno w saunie nie byłem ojjjjj

Madzia była, sama. Panowie !!! sama !!! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Madzia była, sama. Panowie !!! sama !!! ;)

horror , może trza było jakąś wywieszkę na drzwi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

horror , może trza było jakąś wywieszkę na drzwi

rozwiń myśl / wyjaśnij bo nie rozumiem, a nie chciałbym zrozumieć źle

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...