Skocz do zawartości
Xavery

Saunowanie jest sexi

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek niktos

a Warszawa, znacie w Warszawie jakiąś fajną kooedukacyjną saune ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozważałam saunowania w kategorii "sexi" ale na pewno jest to wspaniały relaks dla ciała;-)

co do miłych przygód w saunie to może ona temu sprzyjać........................................................................................,

aj przypomniało mi się kilka takich chwil i od razu milej człowiekowi

jeśli ktoś się zastanawia nad saunowaniem to nie czekać tylko spróbować zwłaszcza zimą a później nacieranie lodem lub śniegiem (o ile jest do dyspozycji)- w Lodzi na Fali( podczas zimy (ze śniegiem) jak najbardziej do realizacji

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi ktoś z forum do saun w Czeladzi bądź Dąbrowie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi ktoś z forum do saun w Czeladzi bądź Dąbrowie?

My bywamy na termach w czeladzi

Szczegoly na pw

Co do nsszego postu to pan małż czesto utożsamia saunowanie z lekkim podnieceniem

Ja nstomiast staram się relaksować choć nie ukrywam ze bywam i lubię być podniecona w saunie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czy autobus komunikacji miejskiej w godzinach szczytu przy 30 st upale tez można wliczyć ?

bo jesli tak to nie lubię, ale korzystam :lach:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czy autobus komunikacji miejskiej w godzinach szczytu przy 30 st upale tez można wliczyć ?

Jesli podróż takim busem jest dla Ciebie sexi to i owszem, tym bardziej ze temperatura w takim busie raczej zblizona do sauny :-)

Osobiscie wole kiedy jestem podniecana, zaczepiana przez jakiegos milego pana w saunie, choc to rzadkosc, s mąż sie skręca z podekscytowania mmmm

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temperatura może i podobna ale wilgotność nie taka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie osobiście sauny nie pociągają:) Z racji warunków klimatycznych w jakich przychodzi mi pracować wysokiej temperatury i niemal kompletnej wilgotności mam zwyczajnie dość... Oczywiście żałuję omijających mnie możliwości obcowania w saunach z niezwykłymi ludźmi.. zwłaszcza po wizualizacji saunowania ze strony Małże:D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe o jakich saunach mówicie?.Jeśli o takich przy basenowych jak np. Przytoczona łódzka "fala", termy Uniejów itp. to ja tego nie widzę. Tam jestcza dużo postronnych osób w tym jeszcze dzieci, które włażą i wyłażą po boxach.

Dla przykładu ostatnio moja żona wraz z koleżanką wróciły zdegustowane z takiego miejsca przez faceta który jako jedyny łaził po saunie z fajfusem na wierzchu.Wydawało mu się że jest fajny a podobno wcale nie był.

Saunowanie z "dodatkami" to chyba tylko w sposób zorganizowany, jak myślicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe o jakich saunach mówicie?.Jeśli o takich przy basenowych jak np. Przytoczona łódzka "fala", termy Uniejów itp. to ja tego nie widzę. Tam jestcza dużo postronnych osób w tym jeszcze dzieci, które włażą i wyłażą po boxach.

Dla przykładu ostatnio moja żona wraz z koleżanką wróciły zdegustowane z takiego miejsca przez faceta który jako jedyny łaził po saunie z fajfusem na wierzchu.Wydawało mu się że jest fajny a podobno wcale nie był.

Saunowanie z "dodatkami" to chyba tylko w sposób zorganizowany, jak myślicie?

Twoj post uzmyslowil mi ze mamy nieco inne rozumowanie co do saunowania i moją winą jest niedoprecyzowanie sprawy

Otóż ja mówiłem o korzystaniu z sauny w ograniczony sposób, zaufani ludzie, ludzie "tematycznie erotyczni" albo sauny, ktore z zalozenia sa koodukacyjne. Sauny z ktorych korzysta sie nago, czyli tak jak kultura saunowania, higiena uczy.

To zas sprzyja okazjom, choc nie zawsze i nie w kazdych okolicznosciach

Przytaczam ponadto nasze odczucia, podniecenie.

Mowa tez przeciez o saunach, ktore sa bardzo czesto nieodzownym elementem, wyposazeniem wiekszosci swingers klubow, gdzie sie sprawdza i potrafi rozgrzac nie tylko temeratura otoczenia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...