Skocz do zawartości
Menczi

pierścień erekcyjny - kit czy hit

Pierścień erekcyjny  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz (stosowałeś) / twój partner stosuje (stosował) pierścień erekcyjny?

• Tak
      16
    • Nie
      3
    • Myślę, że kiedyś sprubuję
      13
  2. 2. Pierścień erekcyjny - hit czy kit?

• Hit
      21
    • Kit
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie jak w temacie. Czy spotkaliście się z takimi gadżetami, czy stosujecie? Jeśli stosujecie jakie są wasze doznania z tym związane?

A może jakieś informacje techniczne. Na rynku dostępne są różne modele - które najfajniejsze, czy wibracje pomagają, czy obejma tylko na penisa czy również na jądra?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem używam, ale nie dla podtrzymania wzwodu tylko dla własnej przyjemności (skrępowanie penisa z jądrami daje niezapomniane przeżycia). Raz używaliśmy Durex Play (to w kontekście wibracji) i K. było z tym dobrze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzę że ankieta została przeze mnie źle zredagowana (poprosiłem administrację o dodanie odpowiedzi "nie mam zdania" dla 2 pytania), chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje odnośnie jej przeredagowania to proszę o uwagi .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje odnośnie jej przeredagowania to proszę o uwagi .

Tytul ankiety jest nieprecyzyjny. Istnieja setki roznych ringow o roznych przeznaczeniach dla roznych odbiorcow.

Ten sam ring moze byc dla jednego "hit" a dla drugiego "kit". Taka klasyfikacja nie prowadzi do zadnego wniosku.

Osobiscie widze jedynie cel dyskusji przy omawianiu jednego konkretnego modelu ringu a nie pakowania wszystkich do jednego worka.

Trzeba zdawac sobie sprawe z tego , ze ringi sa rowniez stosowane medycznie a nie tylko do dowolnego uzytku.

Byc moze dobrze by bylo gdybys poglebil znajomosc tematu swojej ankiety.

Czesc informacji znajdziesz tutaj na naszym forum bo ringi byly juz omawiane wczesniej.

Trzeba zdawac sobie sprawe z tego ze podczas wspolzycia plciowego to wlasnie naturalny "pierscien erekcyjny " partnerki prowadzi do satysfakcji seksualnej. Tutaj tez nie mozna tego okreslac jako "hit" czy "kit".

Czesto tym pierscieniem jest anus,cipka czy usta lub tez reka.

Zadanie tego "naturalnego" pierscienia erekcyjnego i tego "sztucznego " jest podobne : utrzymac erekcje.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tytul ankiety jest nieprecyzyjny. Istnieja setki roznych ringow o roznych przeznaczeniach dla roznych odbiorcow.

Ten sam ring moze byc dla jednego "hit" a dla drugiego "kit". Taka klasyfikacja nie prowadzi do zadnego wniosku.

Osobiscie widze jedynie cel dyskusji przy omawianiu jednego konkretnego modelu ringu a nie pakowania wszystkich do jednego worka.

Trzeba zdawac sobie sprawe z tego , ze ringi sa rowniez stosowane medycznie a nie tylko do dowolnego uzytku.

Byc moze dobrze by bylo gdybys poglebil znajomosc tematu swojej ankiety.

Czesc informacji znajdziesz tutaj na naszym forum bo ringi byly juz omawiane wczesniej.

Już po raz kolejny zakładam temat nie szukając w historii tematów podobnych. Wpisałem w wyszukiwarce słowa "pierścień erekcyjny" i bingo nie było takiej dyskusji. Dziękuję za Twoja uwagę Jans. Poszukam poczytam i jeśli będę miał jakieś pytania wrócę do tematu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już po raz kolejny zakładam temat nie szukając w historii tematów podobnych. Wpisałem w wyszukiwarce słowa "pierścień erekcyjny" i bingo nie było takiej dyskusji. Dziękuję za Twoja uwagę Jans. Poszukam poczytam i jeśli będę miał jakieś pytania wrócę do tematu.

Menczi , to bardzo dobrze , ze uzywasz wyszukiwarke, jednak ona szuka tylko to co napiszesz a nie to co masz na mysli. Omawiany temat byl do znalezienia pod haslem "cockring" a nie "pierscien erekcyjny" .Dlatego tez odpowiedz wyszukiwarki byla prawidlowa. Tutaj link do tematu : https://www.cuckoldplace.pl/topic/10716-cockring-tak-czy-nie-i-dlaczego/

Wniosek taki , ze trzeba jednak szerzej czytac forum bo czesto interesujace tematy sa gdzie indziej.  Czesto na taki powtarzajacy sie temat zwracaja nam uwage nasi moderatorzy ktorzy maja pelen przeglad tematow.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Menczi , to bardzo dobrze , ze uzywasz wyszukiwarke, jednak ona szuka tylko to co napiszesz a nie to co masz na mysli. Omawiany temat byl do znalezienia pod haslem "cockring" a nie "pierscien erekcyjny" .Dlatego tez odpowiedz wyszukiwarki byla prawidlowa. Tutaj link do tematu : https://www.cuckoldplace.pl/topic/10716-cockring-tak-czy-nie-i-dlaczego/

Wniosek taki , ze trzeba jednak szerzej czytac forum bo czesto interesujace tematy sa gdzie indziej.  Czesto na taki powtarzajacy sie temat zwracaja nam uwage nasi moderatorzy ktorzy maja pelen przeglad tematow.

Dzięki już po Twojej pierwszej uwadze znalazłem. Rada dla mnie więcej cierpliwości i systematyczności. Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki już po Twojej pierwszej uwadze znalazłem. Rada dla mnie więcej cierpliwości i systematyczności

Chetnie pomoge dalej.Znam temat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba jednak pamiętać by taki ring nie krepował zbyt długo penisa i jąder, gdyż może się to skończyć problemami zdrowotnymi. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...