Skocz do zawartości
kref

Czy pozwolili byście murzynowi zapłodnić waszą kobietę ?

Zapłodnienie przez murzyna.  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pozwolili byście swojej prtnerce zajść w ciąże z czarnym?

• Oczywiście że tak, był bym z tego dumny.
      60
    • Jeszcze się zastanawiam.
      30
    • Nie.
      102

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.11.2020 o 20:42, czempislaw pisze:

gatunek białego człowieka

Stworzyłeś nowy gatunek :D 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku jakby na forum były osoby czarnoskóre to polecam ostatnią aktualizacje RJP w temacie słowa "Murzyn". https://rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1892%3Amurzyn-i-murzynka

Co do meritum, to zapłodnienie przez osobę czarnoskorą działa na wyobraźnie stymulujaco, ale realizacja takiej fantazji to dla mnie dużo za daleko. Nota bene przez osobę o białej skórze również. 

W otwarcie poligamicznych związkach to pewnie się zdarza ale ilość problemów przed jakimi stanęłyby takie dzieci moze byc przytłaczająca. 

On.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma opcji w ankiecie uwzględniających zdanie podmiotu, czyli kobiety.

Ze swojej strony dodam, że u nas kontakt z ciemnoskórymi nie wchodzi w rachubę z powodu osobistych preferencji małżonki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytałem komentarze i w sumie to dużo rogaczy jest w gorącej wodzie kąpanych a ta kwestia oczywiście może być realna ale trzeba "obgadać" wiele spraw, owszem mulat jest bardziej "słodszy" niż w 100% białe dziecko ale trzeba też poznać drugą stronę medalu a mianowicie ,że jeśli dziecko będzie w małym miescie/ wsi żyło to będą na bank krzywe spojrzenia ludzi, w takiej sytuacji przydałoby się także mieć kontakt z bullem na całe życie aby jeśli dziecku coś działo się to można było szybko zdiagnozować no i dzieci w przedszkolu i szkole dla "odmieńców" potrafią dać w kość. Trzeba przeanalizować wszystkie plusy i minusy tego pomysłu a niezbyt dostrzegam tu analizowanie tylko od razu wszyscy chętni. Sumując mój wywód oczywiście ,że jeśli obie strony byłyby chętne i znalazły odpowiednią osobę to proszę bardzo ale w 99% wypadków zostanie to w sferze marzeń.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widzę , zdania są podzielone- z przewagą jednak na "nie"- co jest zrozumiałe. Jak wyglądałyby odpowiedzi, jeśli temat dotyczyłby  białego kochanka? Czy to może "normalka" w kontekście UC? Interesuje mnie ten temat, bo sam dzieci mieć nie mogę, a z przyjemnością zgodziłbym się na taką opcję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...