Skocz do zawartości
kref

Czy pozwolili byście murzynowi zapłodnić waszą kobietę ?

Zapłodnienie przez murzyna.  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pozwolili byście swojej prtnerce zajść w ciąże z czarnym?

• Oczywiście że tak, był bym z tego dumny.
      60
    • Jeszcze się zastanawiam.
      30
    • Nie.
      102

Rekomendowane odpowiedzi

moja żona w tym roku pierwszy raz na wczasach została zalana przez dwóch murzynów czekałem na to  i w końcu ..... obaj jednocześnie trysnęli na obie jej dziurki

To wspaniałe na co pozwalasz swojej żonie. Murzyni na pewno świetnie się bawili używając twojej kobiety. Mam nadzieje że ona też była zadowolona i chce poczuć w sobie więcej czarnych kutasów.

Si :P

Gdybyś musiała wybrać. Sex z białym kochankiem lub czarnym, To co byś wybrała i dlaczego ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sex z czarnym kochankiem to coŚ ...hmmmmm wolę z czarnym i mój woli patrzeć jak robię to z czarnymi

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszstkich tak to bardzo ciekawy temat i podniecajacy znam takie pary mieszane co maja dzieci czekoladki naprawde sa ladne, ja bym chcla miec takie dzieco no ale w polsce miec meza bialego i dziecko ciemne to nie przejdzie to chyab ze facet by byl tez ciemny to ok ale mysl jest mila i szkoda ze ludzie sa tam malo tolercjni

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Queen Of Spades ♠️w ciąży sexi brzuszek ciążowy Moja Ukochana Hotwife BBC♠️ ?????????? ❤️

06E146EE-04D2-4717-842D-2AF341E82F30.jpeg

• Lubię 7
  • Wow! 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może opowiesz jakieś szczegóły? :)

Zazdroszczę Ci :) Oddałbym również moją Księżniczkę |Czarnym Kochankom, a następnie obserwował jak Jej brzuszek puchnie :)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...