Skocz do zawartości
kref

Czy pozwolili byście murzynowi zapłodnić waszą kobietę ?

Zapłodnienie przez murzyna.  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pozwolili byście swojej prtnerce zajść w ciąże z czarnym?

• Oczywiście że tak, był bym z tego dumny.
      60
    • Jeszcze się zastanawiam.
      30
    • Nie.
      102

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Czy pozwolili byście murzynowi zapłodnić waszą kobietę ? Dodaję ankiete. Zakładamy że partnerka jest na to gotowa. Panie również zapraszam do głosowania "Czy chciała byś mieć dziecko murzyna".

Jeśli tak to kto powinien ponosić koszty związane z wychowywaniem takiego dziecka ?

Osobiście uważam że jeśli rogacz ma wystarczajco dużo pieniędzy to powinien wziąźć odpowiedzialność za dzieci, swoją kochaną żone i być wdzięcznym że prawdziwy samiec alfa wyręczył go i chciał w ogóle zapłodniłć jego kobietę. Biologiczny ojciec nie powinien się tym przejmować chyba że sam tego chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałam o tym z mężem, x czasu temu kiedy staralismy sie o dziecko.

Był chętny, ja mniej .

Abstrahując  od kosztów I spraw przyziemnych- moje dzieci miałby różne kolory skóry, wśród znajomych, w rodzinie byłoby z tym mnóstwo problemów, plotek itd.

Ale chciałabym miec czekoladowe dziecko ;), zwłaszcza z moim ulubionym z wszystkich czarnuszków, kochankiem.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.07.2014 o 22:15, Alice pisze:

Rozmawiałam o tym z mężem, x czasu temu kiedy staralismy sie o dziecko.

Był chętny, ja mniej .

Abstrahując  od kosztów I spraw przyziemnych- moje dzieci miałby różne kolory skóry, wśród znajomych, w rodzinie byłoby z tym mnóstwo problemów, plotek itd.

Ale chciałabym miec czekoladowe dziecko ;), zwłaszcza z moim ulubionym z wszystkich czarnuszków, kochankiem.

To jest to czego ja się również obawiam, czyli plotki i głupie oceny ze strony rodziny itd. Jednak skrycie marze że moja partnerka zostanie tak zapłodniona przez jednego lub kilku czarnych byków.

Czuł bym się spełniony i czuł bym satysfakcje, że moja kobieta została dobrze "użyta" i zapłodniona przez silnego czarnego mężczyzne. Uważam że każda biała kobieta powinna dać im przynajmniej szanse. Mam nadzieje że ty również w końcu się przełamiesz i zdecydujesz się na czarne dziecko, czasami nie warto przejmować się opiniami innych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz dużo ciemnoskórych kochanków?

Si :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobne odczucia jak "rasowyrogacz" napisał kilka postów wyżej, marzę o tym, aby moja żonka została zapłodniona przez dobrze zbudowanego silnego zdrowego Czarnego Byka. Byłbym z tego dumny i zadowolony, że moja Żona znalazła potwierdzenie swej atrakcyjności w ten sposób. To nie jest jednak możliwe na wschodzie Polski, i stalibyśmy się pośmiewiskiem, przedmiotem drwin i nie wiadomo czego jeszcze. Poza tym niestety moja żona w przeciwieństwie do "Alice" w ogóle na razie odrzuca myśl o Czarnym Byku, czego ja osobiście bardzo żałuję.  Zazdroszczę mężowi Alice, że może patrzeć jak jego słodka śliczna żona jest zaspokajana przez Murzynów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona w tym roku pierwszy raz na wczasach została zalana przez dwóch murzynów czekałem na to  i w końcu ..... obaj jednocześnie trysnęli na obie jej dziurki

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hatalia, ja mogę wam tylko pozazdrościć, Hotce przeżycia tego cudownego momentu, kiedy dwóch murzynów zalewa ją potokami gęstej spermy, a tobie widoku tego cudownego zjawiska :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...